free
web stats

Vanilla Coklat 10 Punya Penangan

VANILLA COKLAT 10 punya penangan kemain hebat ya. Search Vanilla Coklat 10 dekat Google sekarang, tengok results please. Masa saya buat carian, keyword Vanilla Coklat 10 ini ada 2,080,000 results!!

Banyak ok jumlah 2,080,000 ni bukan 1 nilai yang sikit. Kemainlah ramai yang mengikuti Drama Vanilla Coklat ni rupanya. Mahu tahulah kan, semalam kan episod akhir drama ni. Pergh!!! meria betul laman Twitter dengan hashtag #VanillaCoklat dekat timeline. hahahahaha!!!!

vanilla coklat

vanilla coklat

Saya cuma menonton Drama Vanilla Coklat Episod 1 je. Kurang sopan kan? Jadi, saya kurang pasti best sangat ke episod 10 drama ni yang sampai keyword VANILLA COKLAT 10 ni kemain panas. hahahaha!!! Sebenarnya, drama ni pada saya biasa-biasa saja. Best sangat pun tidak, tak best langsung pun tidak. Mungkin sebab saya tengok jalan cerita drama ni ada ala-ala 1 sinetron Indonesia. Tajuk sinetron tu kalau tak silap “Kawen Muda” kot. Tak ingat.

Tapi, OST Drama Vanilla Coklat TV3 ni bolehlah nak layan. tapi, hafal tu taklah. hehehehe!!! Biasa-biasa saja drama ni. Kalau ada yang kata best pun, mungkin sebab penangan pelakon-pelakon kot. Izzara Aisyah dengan Aiman tu. Nasib baik bukan Neelofa hot tu iya yang berlakon.

p/s: Sebab mereka berblogging bagaimana pulak anda?

Mahu semua lelaki tak keluar rumah mengadap tv. hahahaha!!!! Ok, disebabkan entry ni saya sengaja taip sebab nak tunjuk betapa terornya penangan keyword VANILLA COKLAT 10 ni, jadi haruslah saya tidak akan buat review pasal episod akhir kan? Nak buat review macam mana, kalau tak tengok tv pun semalam. hahahaha!!!

Jadi, ada sesiapa dekat sini yang layan episod akhir Vanilla Coklat ni? Macam mana? Best ke ending drama ni? Berbaloi ikut drama ni dari awal sampai habis? Kalau tak silap, drama BFF pun dah tamat juga kan semalam? Eloklah, semua tamat serentak. hahahaha!!!!

Kalau tak silap, ada drama seram terbaru kan? Ada Iqram Dinzly berlakon. Apa tajuk drama tu? Amukan Pocong ke apa entah. Entah, sejak akhir-akhir ni terlampau banyak drama seram atau lebih tepat drama tahyul dekat tv. Rasa kurang selesa nak tengok dengan budak-budak dekat rumah.

Kita, yang dah dewasa ni bolehlah faham. Tapi, nak menonton drama tahyul dengan budak-budak tak sesuai langsung. Saya suka sebenarnya tengok drama/filem seram ni tapi bila terlampau tahyulnya tak adalah nak melayan sangat kecuali tertengok. hahahahaha!!! Tak berkembang minda kita kalau tengok cerita tahyul banyak sangat.

Ok, pada sesiapa yang nak layan VANILLA COKLAT 10 ke 11 ke sampai habis bolehlah cari je dekat youtube. Cuba search Vanilla Coklat Youtube. Ada je kot. Kalau tak pun, kalau BAIK lagi carilah link vanilla coklat download.

bahahahaha!!! Bye

Baca juga:
Vanilla Coklat vs Bicara Hati

Leave a Reply