Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Saya Nak Kurus Punya Pasal

Nak Kurus Punya Pasal, sampai ada yang buat blog khas Saya Nak Kurus! Hebatlah, saya tabik dengan usaha mereka yang nak kurus ni. Ok, ini bukan entry nak perli siapa-siapa ya. Tak ada maksud apa-apa.

nak kurus

Saya tengah main-main keyword. Jujur kan? Ha’ah senang sikit kalau dah jujur awal-awal ni. hahaha!!! Tak payah nak pusing-pusing cerita, putar belit ayat nak karang ayat. Sajalah saya nak test power keyword nak kurus ni tapi nampaknya tak boleh lawan dengan blog Saya Nak Kurus.

Tempat pertama ok. hahahaha!!! Jangan mimpi nak potong keyword ni. Tapi tak apalah, saja je. Alang-alang saya pun ada keinginan nak kuruskan badan sikit ni. Taklah gempal mana tapi apa salahnya nak kuruskan badan untuk kesihatan. Kan? Badan sendiri, kena pandai-pandai. Bila berat badan naik sikit, ada efeklah. Asyik rasa letih je.

Kacau betul. Balik kerja je, rasa penat habis. Tengok televisyen sekejap, lepas tu terus tidur. Tak boleh jadi macam ni. Kenalah usaha sikit cari tips cara nak kurus. hehehehe!!!! Manalah tahu ada tips yang berkesan. Kemain kan??

Saya belek-belek blog Saya Nak Kurus ni. Boleh tahan juga berguna. Ada info berguna. Siap ada ebook. Lepas tu, siap ada 1 entry bertajuk TakNakGemuk’s Super Salad. Comel kan??? Oke, ini bukan entry yang diberi upah oleh tuan blog. Memang saya tengah review sendiri ni. hahahaha!!!! Kira bagus jugalah ada blog macam ni sebab saya yakin ramai je perempuan, even lelaki yang berusaha nak kurus kan?

Cuma malu. Kira kalau ada blog ni bolehlah dapat info tips nak kurus dan cari geng. 1 usaha yang bagus!!

Ada lagi 1 blog yang saya jumpa berkenaan tips diet. Cantik layout blog Jom Diet ni. Serious, saya suka sebab kemas. Tak sakit mata saya nak baca artikel-artikel kesihatan. Jakunnya saya. hahahaha!!! Ini yang best, sambil-sambil belajar main keyword nak kurus saya dapat info baru.

Tapi, paling saya teruja adalah blog Kevin Zahri ni. Pergh!!!! Dah lah smart habis design, lepas tu saya selak-selak banyak betul ebook yang beliau dah hasilkan. Selama ni saya dengar-dengar je nama Kevin Zahri ni tapi tak tergerak hati pula nak buka website beliau. Serios, jatuh cinta. Korang klik dekat banner bawah ni untuk usha website kacak ni.

Perlu ke saya terjebak sekali pergi beli ebook-ebook ni ke ape? hehehehe. tengoklah macam mana nanti. Taklah mahal sangat. Harga boleh tahan mampu lagi. hahahaha!!! Tengok macam mana nanti. Oklah. Cukuplah info pasal tips nak kurus ya. Tak pasal-pasal dapat ilmu baru lepas main keyword ni.

Baca juga:

Leave a Reply