free
web stats

Program Jobdirumah Terbukti Boleh Dipercayai

Hah, ini adalah bukti di mana program yang saya sertai ini iaitu Jobdirumah bukan lah satu program scam atau yang membohong. Alhamdulillah saya telah dapat rezeki komisen daripada program affiliate ini untuk kali kedua.

Berbakat juga rupanya saya ni untuk mendapatkan rezeki seperti ini. hahahahaha! Tak, ini selingan nak bagi semangat saja. Sifu sebenar bab affiliate ialah pemilik blog Earncent.com yang saya telah banyak belajar dan bermanfaat dari pelajaran yang diberikan oleh sifu ini.

jobdirumah buat duit

Kenapa saya cakap Titan ni sifu affiliate sebenar? Alah anda kena rajinkan diri macam saya (seronok juga puji diri sendiri ni macam ni rupanya) untuk khatamkan baca SEMUA entry di blog beliau. Dengan membuat demikian barulah anda akan dapat aura rajin tu sikit. hahahaha!!

Tapi, apa yang saya cakap ni memang betul ya kawan-kawan sekalian. Memang dalam dunia yang nyata ni tak ada jalan mudah untuk berjaya. Apa-apa juga perlu kita berusaha dengan bersungguh-sungguh untuk mencapai kejayaan. Saya rasa bersyukur dan berterima kasih sebab saya dapat tahu tentang program Jobdirumah ni pun dari Titan. Terima kasih diucapkan kepada Titan sekali lagi.

Untuk menjadi salah seorang yang berjaya dan mengaut keunutungan yang banyakk di bab Affiliate ni, kita semua orang kenalah rajin dan berusaha kuat. Orang malas tidak akan dapat apa-apa.

Macam saya, saya selalu korbankan sikit duit yang saya ada untuk beli ebook yang saya rasa dapat memanfaatkan dan meningkatkan ilmu pengetahuan saya.

Sampai sekarang, banyak juga ebook yang telah saya beli dan baca. Mungkin anda akan tanya kenapa saya lebih suka beli ebook? Ini adalah sebab saya rasa amat sakit hati untuk beli buku atau produk fizikal yang macam nokhoroms isi kandungannya. Lagipun saya boleh baca ebook di mana-mana saja selagi saya mempunyai telefon pintar pada tangan saya.

Argh sakit hati sebab tajuk kemain hebat, tapi bila baca penulisan beliau yang saya malas nak beritahu dekat sini…haih tersangat kecewa. Sebab itu saya lebih suka beli ebook. Murah pun jauh lagi murah dan tak payah nak pergi cari dekat kedai buku. Lepas ni nak beli ebook Rahsia Menjana RM50 ribu dengan jual ebook oleh Raja Kamil pula. Kalau anda ada kenal siapa RK ni, ini bermaksud anda berada di atas landasan yang betul dan benar. ahahahaha!

Kalau anda nak suruh saya senaraikan ebook yang saya sudah beli untuk belajar pasal Perniagaan Internet, tak laratlah saya nak menaip. Tapi, kalau anda zero pasal affiliate ni bolehlah beli ebook asas ni Pakar Affiliate | Buat Duit Di Internet Tanpa Produk Sendiri oleh saudara Zamri. Lepas tu bila dah mahir dalam bidang ini, bolehlah ajar saya balik.

Meleret pula entry ni. Sebenarnya nak show off komisen program Jobdirumah yang tak adalah banyak tapi nak beli makanan untuk tengahari hari ni wajiblah lepas dah.

Apa-apapun, sebelum terlupa saya nak ucapkan salam Takziah buat keluarga perwira yang terkorban di Sabah. Saya selalu baca blog Denaihati.com untuk dapatkan maklumat isu pencerobohan ni. Antara entri yang sudah ada TERKINI WIRA-WIRA MALAYSIA MENGEMPUR PENCEROBOH SULU dan TERKINI PERTEMPURAN KESULTANAN SULU DI LAHAD DATU DAN SEMPORNA. Dipersilakan baca di blog beliau untuk info lanjut.

Rezeki Jobdirumah Dan Jom Niaga Paling Konsisten

Alhamdulillah, rezeki daripada Jobdirumah dan Jom niaga sentiasa ada walaupun tengah syok beraya. Affiliate Jobdirumah bukanlah program scam ya dan begitu juga dengan Jom niaga. Platform Jom Niaga adalah terbaik setakat ini kalau nak dibandingkan dengan program affiliate lain dan produk-produk MEMANG TERBAIK!

Kita jangan bandingkan untuk perkara yang rumit-rumit, tapi kita ambil contoh yang paling mudah. Cara pembayaran sahaja. 2 program affiliate ini sangat konsisten ya. Tak ada masalah server senggugut ke apa ke, bila sampai masa mereka perlu bayar kita, mereka akan bayar dan screenshot seperti dibawah kita boleh lihat dalam email kita.

Untuk elakkan orang kata kita menipu dengan membuat screenshot macam beribu-ribu-ribu IM yang diperolehi dari affiliate marketing, saya tak delete pun email-email yang tak berkaitan untuk ditunjukkan itu. hahahaa! Kalau rasa teruja, bolehlah rujuk artikel berkenaan jobdirumah di sini dan di sini. Untuk artikel berkenaan Jom niaga pulak, anda boleh cari tips di sini

Oh ya, ramai juga yang tanya secara personal berkenaan keberkesanan guna fanpage untuk tujuan bisnes. Maaflah, saya bukan tak nak layan tapi sekarang kan musim orang makan kuih raya. hehehehe! Tercekik, mana nak jawab soalan peminat misteri (yang ini reka cerita), mana nak suap kuih raya dalam mulut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *