Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Show Posts in

Kesan Kadar Gaji Minimum Sektor Swasta – Ramai Wanita Bakal Bekerja?

Ini antara kesan dengan perlaksanaan kadar gaji minimum sektor swasta baru-baru ini. Ok, kalau fikir daripada 1 sudut memang ok sangatlah kan? Bila wanita bekerja, sikit sebanyak bolehlah ringankan beban suami yang selama ni menyara keluarga seorang diri. Tapi, itu kalau fikir daripada 1 sudut jelah. Cuba, fikir …

Vanilla Coklat 10 Punya Penangan

VANILLA COKLAT 10 punya penangan kemain hebat ya. Search Vanilla Coklat 10 dekat Google sekarang, tengok results please. Masa saya buat carian, keyword Vanilla Coklat 10 ini ada 2,080,000 results!! Banyak ok jumlah 2,080,000 ni bukan 1 nilai yang sikit. Kemainlah ramai yang mengikuti Drama Vanilla Coklat ni …

Iklan Bersepah, Pembaca Rimas

Ok, saya nak minta maaf banyak-banyak kalau ada yang terasa dengan entry saya kali ini. Tapi, tak payahlah nak terasa sangat sebab saya pun ada juga terkena tempias ni. hahaha!! Rasanya, semua blogger mesti ada letak iklan dekat blog mereka kan? Tak kisahlah apa tujuan korang berblog pada …

Cantik Luaran Belum Tentu Dalamannya Juga Cantik

Kita boleh saja memakai make up berkati-kati untuk kelihatan cantik. Tidak salah untuk mencantikkan diri sendiri. Cuma, pada saya tidak perlu berlebihan untuk kelihatan cantik itu. Pada saya, begitulah. Setiap manusia, memang Allah sudah jadikan dirinya tersedia cantik. Cuma, cantik kita mungkin berbeza-beza. Kecantikkan yang ada pada kita …

38 Famous People Who converted to Islam

Video 38 famous people who converted to Islam ini saya baru tonton di Youtube. hehehe! Saja nak kongsi dekat pembaca blog ni. Punyalah setiap hari mengadap youtube tapi baru hari ini tergerak hati nak tonton video 38 famous people who converted to Islam ni. Alhamdulilah, mereka semua diberi …