Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Show Posts in

Iklan Bersepah, Pembaca Rimas

Ok, saya nak minta maaf banyak-banyak kalau ada yang terasa dengan entry saya kali ini. Tapi, tak payahlah nak terasa sangat sebab saya pun ada juga terkena tempias ni. hahaha!! Rasanya, semua blogger mesti ada letak iklan dekat blog mereka kan? Tak kisahlah apa tujuan korang berblog pada …

Cantik Luaran Belum Tentu Dalamannya Juga Cantik

Kita boleh saja memakai make up berkati-kati untuk kelihatan cantik. Tidak salah untuk mencantikkan diri sendiri. Cuma, pada saya tidak perlu berlebihan untuk kelihatan cantik itu. Pada saya, begitulah. Setiap manusia, memang Allah sudah jadikan dirinya tersedia cantik. Cuma, cantik kita mungkin berbeza-beza. Kecantikkan yang ada pada kita …

38 Famous People Who converted to Islam

Video 38 famous people who converted to Islam ini saya baru tonton di Youtube. hehehe! Saja nak kongsi dekat pembaca blog ni. Punyalah setiap hari mengadap youtube tapi baru hari ini tergerak hati nak tonton video 38 famous people who converted to Islam ni. Alhamdulilah, mereka semua diberi …

Kalendar 2012 Cuti Umum Seluruh Negara

Kalendar 2012 Cuti ini untuk memudahkan kita semua ok. Kalendar 2012 ni cuma saya google saja, rasanya dah ramai update tapi Kalendar 2012 Cuti Umum Seluruh Negara ni penting, jadi saya nak letak jugalah. Seronok juga kalau tengok Kalendar ni, rasa nak cuti selalu je. hahahaha!!! Tapi, nampaknya …

Vanilla Coklat vs Bicara Hati

Vanilla Coklat dan Bicara Hati, keduanya drama hebat. Vanilla Coklat ditayangkan hari Selasa, Bicara Hati pun sama. Vanilla Coklat versus Bicara Hati. Soalnya, Drama Mana Lebih Hebat? Saya berkesempatan untuk menonton kedua-dua cerita, baik Vanilla Coklat begitu juga dengan Bicara Hati. Pada saya, kedua-dua drama ini ada aura …