free
web stats
Show Posts in

Panduan Penggunaan Facebook dan Twitter Untuk Bloggers

Facebook dan Twitter memang medium terbaik untuk semua bloggers. Ada blog tapi tak ada akaun Twitter dan Facebook macam tak kena je rasa. hahahaha!!! Orang lain saya tak tahulah, tapi bagi saya 2 akaun ni sangat penting bagi setiap bloggers. Facebook dan Twitter keduanya penting sebagai medium untuk …

5 Tanda Teknologi Sedang Merosakkan Cara Hidup Anda

Zaman sekarang, mak orang semua ada Facebook. Mujur, saya tak ada datuk atau nenek. If tak, boleh jugak ajar guna Facebook ni kan? Sure penceraian di kalangan warga tua meningkat lepas tu. hahaha. Lepas Facebook, keluar pula Twitter. Budak-budak hingusan pun terhegeh-hegeh nak tweet tweet. Cuma, dah nama …

Kesan Kadar Gaji Minimum Sektor Swasta – Ramai Wanita Bakal Bekerja?

Ini antara kesan dengan perlaksanaan kadar gaji minimum sektor swasta baru-baru ini. Ok, kalau fikir daripada 1 sudut memang ok sangatlah kan? Bila wanita bekerja, sikit sebanyak bolehlah ringankan beban suami yang selama ni menyara keluarga seorang diri. Tapi, itu kalau fikir daripada 1 sudut jelah. Cuba, fikir …

Vanilla Coklat 10 Punya Penangan

VANILLA COKLAT 10 punya penangan kemain hebat ya. Search Vanilla Coklat 10 dekat Google sekarang, tengok results please. Masa saya buat carian, keyword Vanilla Coklat 10 ini ada 2,080,000 results!! Banyak ok jumlah 2,080,000 ni bukan 1 nilai yang sikit. Kemainlah ramai yang mengikuti Drama Vanilla Coklat ni …

Iklan Bersepah, Pembaca Rimas

Ok, saya nak minta maaf banyak-banyak kalau ada yang terasa dengan entry saya kali ini. Tapi, tak payahlah nak terasa sangat sebab saya pun ada juga terkena tempias ni. hahaha!! Rasanya, semua blogger mesti ada letak iklan dekat blog mereka kan? Tak kisahlah apa tujuan korang berblog pada …