free
web stats
Show Posts in

Sistem Khidmat Layan Diri Sepenuhnya di Stesen Minyak?

Sistem Khidmat Layan Diri Sepenuhnya di Stesen Minyak?. Serius ke kerajaan Malaysia nak buat macam ni? Habis manusia yang spesies pemalas macam saya ni macam mana? hahahaha! Ok gurau. Bagus jugalah kalau betul SKLD ni akan dilaksanakan. Kalau betul semua stesen minyak dekat Malaysia nak buat sistem khidmat …

Gambar Hari Kiamat. Tengok Boleh, Percaya Jangan!

Gambar Hari Kiamat yang tersebar dekat internet buat saya tergelak. Koleksi gambar hari kiamat ni, kalau korang nak tengok bolehlah tapi tolong jangan percaya sangat pasal tekaan hari kiamat entah daripada mana-mana je sumber. Merepek betul tapi itulah nasib baiklah koleksi Gambar Hari Kiamat ni (persedian menghadapi sebenarnya) …

Rahsia Menjadi Super Blogger

Menjadi Super Blogger memang menjadi impian ramai blogger. Tidak mustahil untuk jadi Super Blogger, kalau kita rajin belajar dan menerokai dunia blogging ni sebenarnya. Tips Panduan Blogger kali ini, Rahsia Menjadi Super Blogger adalah perkongsian saya untuk pembaca blog Lizarazak.com Salah satu cara untuk menjadi Super Blogger adalah …