Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Show Posts in

Tip-Tip Usahawan Kecil Rahsia Besar Cara perniagaan Rasulullah

Setiap perkara atau pekerjaan yang kita ingin lakukan, pasti beserta dengan niat bukan? Sama juga dalam kes untuk menjadi usahawan. Semoga artikel Tip-Tip Usahawan Kecil Rahsia Besar Cara perniagaan Rasulullah ini bermanfaatlah sikit sebanyak ya. Walaupun kita sebut usahawan kecil tapi kita kena ada visi yang besar. Visi …

Usahawan Kecil Jual Ayam Masak Serai di UK

Kalau ingin nak jadi usahawan kecil tapi mempunyai idea besar, maka kita kena fikir diluar kotak kan? Bagus juga masuk contest SEO ni, tengah-tengah masak boleh pulak terfikir pasal keyword. hahahaha! Sambil menyelam, minumlah air. Jangan membazir. kikikiki. Nasib baik ayam masak serai saya jadi. Alhamdulillah. Gambar dekat …

Program Jobdirumah Terbukti Boleh Dipercayai

Hah, ini adalah bukti yang program Jobdirumah bukan lah program yang membohong. Alhamdulillah dapat rezeki komisen daripada program affiliate ini untuk kali kedua. Berbakat juga rupanya saya ni. hahahahaha! Tak, ini selingan nak bagi semangat saja. Sifu sebenar bab affiliate ialah pemilik blog Earncent.com. Kenapa saya cakap Titan …

BRIM 2013 Layakkah Kita Untuk Menerima?

BRIM 2013 Layakkah Kita Untuk Menerima? Hah, sebenarnya saya tak suka sangat bersembang isu politik dan adik beradik dengan politikus ni tapi sebab nak beralih angin dan bagi tidak berasa bersalah kerana tak sempat lagi nak sambung entry Siri Jana Pendapatan Melalui Blog 1, saya terpaksa taip entry …

Fenomena Harlem Shake Selepas Gangnam Style?

Harlem Shake ni sejenis minuman shake macam mana? Oh bukan, Fenomena Harlem Shake ni merupakan 1 bencana baru dalam dunia internet. Kenapa Harlem Shake ni saya kata bencana? Sebab, sama mengarut macam Gangnam Style. hahahaha! Ya Allah, pleaselah hentikan fenomena mengarut macam ni. Saya ni lurus bendul. Bila …