Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Show Posts in

Nilai Seseorang Manusia Ada di Mana?

Namanya? Pangkat? Jumlah hartanya mungkin? Korang rasa nilai seseorang manusia, letaknya di mana? Hmm, mungkin kita masing-masing ada pendapat berbeza kan? Biasalah, kita pun ada citarasa berlainan. Tak mungkin ada 2 manusia yang serupa di bumi Allah ini Ok, berbalik pada soalan saya tadi, nilai manusia ada di …

Jana Pendapatan Melalui Blog

Baiklah, pagi ni saya merajinkan diri untuk taip entry Jana Pendapatan Melalui Blog untuk berkongsi pendapatan yang saya perolehi setelah hampir 5 tahun bergelar blogger tak popular. Haah, saya blogger yang tak popular (memang tak nak popular.hahahaha!) tak adalah nak kena panggil interview masuk tv ke apa ke. …

Pendapatan Pasif – Labur Sekali, Untung Berkali-Kali

Labur sekali, untung berkali-kali. Apa dia? Oh, saya bercakap tidak bercakap berkenaan pelaburan Skim Cepat Kaya. Jangan risau. Tetapi, saya nak ajak anda semua sama-sama terokai berkenaan ilmu pendapatan pasif dengan saya. Apa itu pendapatan pasif? Baiklah, saya ringkaskan. Sumber pendapatan kita sebenarnya boleh dibahagi-bahagikan kepada beberapa sumber …

Rahsia Teknik SEO Yang Saya Perlu Belajar

Rahsia Teknik SEO ni sebenarnya ada banyak jika anda betul-betul minat nak belajar. Kalau biasa dengan Teknik SEO, memang tak susah nak “goda” Google. Cuma, Teknik yang mana satu yang betul-betul berkesan tu memang saya tak boleh nak sembang dengan banyak. Bukan saya kedekut untuk berkongsi ilmu bersama …

Menutup Aurat Tapi Hati Jahat?

Assalamualaikum, entry kali ini memang sengaja cari nahas tapi kalau kita takut nak bahas, baik jangan jadi blogger. hehehe! Sila baca dengan sikap terbuka. Habiskan baca sebelum sibuk nak mengomen. Jangan takut, saya tak kisah dengan jumlah komen. Saya tidak memaksa korang mengomen. Itu bukan cara saya. Ok, …