Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Show Posts in

5 Sebab Kenapa Kita Rasa Tak Kaya-Kaya

Bukan sangat panjang saja untuk tajuk artikel kali ini. Memang ingin bagikan tajuk macam ini dan tak ada sebab, memang nak! hahahaha! Kalau anda sendiri ada simptom RASA TAK KAYA-KAYA padahal dah bermati-mati buat kerja itu ini dan di sana sini, dah cuba ambil JOBDIRUMAH yang saya sendiri …

Daging Dendeng Homemade

Bukan nak bagi RESEPI DAGING DENDENG tapi nak kongsi contact untuk anda beli dan rasa daging dendeng homemade yang pedas dan sedap ni je sebenarnya. Sharing is caring kan? Nah, mula-mula layan gambar Daging Dendeng ni dulu. Macam saya katakan tadi di atas, of course bukan saya yang …

Ubat Migraine Paling Sedap

Hari ini sudah sampai masanya untuk saya buka laptop saya dan tulis review produk seikhlas hati mungkin. Haah ikhlas sebab ini review produk TIDAK BERBAYAR. Kenapa saya nak review produk ni? Sebabnya tak lain dan tak bukan, mestilah sebab memang produk ni amat bagus di mana saya sudah …

Nilai Seseorang Manusia Ada di Mana?

Namanya? Pangkat? Jumlah hartanya mungkin? Korang rasa nilai seseorang manusia, letaknya di mana? Hmm, mungkin kita masing-masing ada pendapat berbeza kan? Biasalah, kita pun ada citarasa berlainan. Tak mungkin ada 2 manusia yang serupa di bumi Allah ini Ok, berbalik pada soalan saya tadi, nilai manusia ada di …

Pendapatan Pasif – Labur Sekali, Untung Berkali-Kali

Labur sekali, untung berkali-kali. Apa dia? Oh, saya bercakap tidak bercakap berkenaan pelaburan Skim Cepat Kaya. Jangan risau. Tetapi, saya nak ajak anda semua sama-sama terokai berkenaan ilmu pendapatan pasif dengan saya. Apa itu pendapatan pasif? Baiklah, saya ringkaskan. Sumber pendapatan kita sebenarnya boleh dibahagi-bahagikan kepada beberapa sumber …