free
web stats

Murah Sangat Ke Smartphone Lenovo Malaysia?

Nak beli smartphone Lenovo macam bunyi nak beli ayam penyet je. Ingat murah ke? Tapi, kalau nak dibandingkan dengan spec yang ada pada SMARTPHONE LENOVO MALAYSIA ni rasa macam berbaloi je kalau kita beli.

Saya cuba search dekat google dengan keyword “Lenovo Malaysia” dan lepas tu bukak website rasmi dekat https://www.lenovo.com/my/en. Ya Allah, smart betul design lenovo!!!! Simple je dan nampak macam nipis. Tak tebal sangatlah kot rasanya. Duit dah cukup ni kalau nak beli. huehehehehe!

Tapi, nak kena survey lagi best ke tak best smartphone LENOVO MALAYSIA ni. Kalau setakat dengar 2,3 orang je yang cakap best pun tak boleh jugak. Ada tak dekat sini yang dah beli dan guna smartphone daripada Lenovo ni? Yang orininal please. Tak naklah beli cap ayam sangat. Nanti asyik rosak je. Jenuh nak betulkan je kekdahnya.

lenovo malaysia review

lenovo malaysia review

Lenovo telah menggunakan sepenuhnya kamera dua megapixel Vibe Z, dengan ciri-ciri yang digunakan pada masa saya sendiri dengan peranti ini. Lensa sudut lebar 84 darjah di depan menangkap lebih banyak dalam bingkai daripada kebanyakan kanta, menjadikan tangkap gambar selfie lebih mudah.

Ciri-ciri seperti penapis foto, pelbagai mod adegan dan pelbagai setting yang ditawarkan oleh Vibe Z ini adalah menyeronokkan untuk bermain-main dengan dan perlu membuat perkongsian yang menarik. Vibe Z kamera mempunyai fungsi ‘Alat Mempercantik’ membenarkan saya memberikan diri saya “facelifts” dan tweak halus yang lain. Rakan anda di Facebook tidak akan mengetahui perbezaannya.

Ingat nak rembat LENOVO VIBE Z ni. Macam sesuai je kalau nak buat business. Bolehlah nak balas-balas PM dekat fanpage Al-Quran Pelangi Murah dengan lebih pantas lagi. Sekarang ni cuma nak kena buat survey sikit. Dekat mana ya nak baca review lenovo vibe z ni? Review yang tulus dan suci dan bukan review berbayar sangatlah. hehehehe.

Tapi yang ini tab, bukan phone. Kalau anda nak cari smartphone yang rasanya jauh lebih murah kalau nak banding dengan smartphone lain, bolehlah ke website LENOVO MALAYSIA ni. Ini bukan review berbayar ya. hahahaha!!! Saja nak kongsi info. Kot-kot ada yang senasib dengan saya. Guna smartphone Samsung yang menyakitkan hati dan jiwa raga asyik termati sendiri je. Sakit jiwa!

Leave a Reply