free
web stats

Epic Pocket Perniagaan Online Dropship Istimewa Bagi Usahawan Malaysia

Usahawan Malaysia semakin lama semakin ramai. Bagi Usahawan Malaysia yang berminat nak libatkan diri dengan perniagaan dropship, artikel ini InsyaAllah akan membantu anda untuk memudahkan perniagaan pilihan anda iaitu, dengan portal Epic Pocket.

Perniagaan

Artikel Epic Pocket Perniagaan Online Dropship Istimewa Bagi Usahawan Malaysia ini akan memperkenalkan pada anda yang sudah mula terfikir nak sama-sama jana pendapatan online tapi masih blur lagi apa yang perlu ada, apa perlu tahu. Ok, tak apa jangan risau. Kita panaskan badan dulu ya. hahaha!

Jadi, para usahawan Malaysia, apa itu Epic Pocket? di blog Minda Fahmi dah ada kongsikan ”Epic Pocket(EP) ialah sebuah syarikat bumiputera yang ingin membantu rakyat Malaysia menjana pendapatan secara online. Sistem yang dibina oleh EP dengan bantuan tenaga pakar antarabangsa ini memudahkan sesiapa sahaja untuk menjana pendapatan lumayan. Secara separuh masa ataupun sepenuh masa. EP menerajui kreativiti dan inovasi dalam dunia perniagaan online”. Best kan? Nak tahu lagi?

Secara jujurnya, saya masih belum “test drive” lagi sistem EpicPocket ini secara teknikalnya tapi oleh kerana saya sudah ada sedikit pengalaman menjadi agen dropship tradisional (amboi ayat), jadi saya rasa memang saya akan dapatkan juga akaun dengan EpicPocket ni. Kalau nak jadi Usahawan Malaysia yang betul-betul berjaya, kenalah keluarkan modal iye dak?

Alhamdulillah sangat sebenarnya bila dapat tahu orang kita yang sedaya upaya tunjukkan “effort” untuk hasilkan 1 platform khas untuk agen dropship macam saya ni. Sebenarnya best jadi agent dropship ni sebab TIADA MODAL DIPERLUKAN (ini paling digemari.ahak!), kita tak perlu risaukan stok dalam stor, tak perlu nak ambil tahu hal pos. Senang!

Epic Pocket Perniagaan Online Dropship Istimewa Bagi Usahawan Malaysia

Konsep EpicPocket

Inovasi dan revolusi konsep DROPSHIP dan e-commerce hasil tenaga kerja profesional berpengalaman. Konsep ‘Program dan Pakej Lengkap Perniagaan’ tanpa anda perlu membina dan mencari produk. Kami mempermudah kerja, masa dan kos untuk anda mulakan perniagaan hanya dalam tempoh 48 jam sahaja. Hanya perlu daftar dan mula!

Sistem E-Commerce

Sistem Automatik memudahkan anda urus perniagaan sendiri. Lengkap versi mobile untuk lebih capaian dan memudahkan kerja pemasaran, mengurus pesanan dan semakan. Sistem tercanggih dan pertama di Malaysia. Jimat masa, tenaga dan kos serta mengoptimum semua aspek. Semua dihubungkan kepada 1 terminat utama automatik.

Produk & Pembekal

300 hingga 500 penambahan produk setiap minggu. Anda tidak perlu memikirkan soal produk dan pembekal. Pihak kami menguruskan semuanya. Produk yang dijamin berkualti, terhangat dan margin keuntungan antara 10% hingga 40%. Jadi lebih banyak pilihan kepada pelanggan hanya pada 1 tempat.

Dengar cerita, sekarang ni pihak EpicPocket tengah buka pendaftaran dengan harga promosi yang CUKUP MENARIK. Jauh lebih murah kalau dibandingkan dengan produk luar negara dan pada saya (percayalah yang ini) harga ini sangat murah kalau dibandingkan dengan UNTUNG yang kita akan dapat nanti.

Saya agent dropship yang jual produk manual pun boleh dapat RM700 seminggu, inikan pulak bila dengan EpicPocket yang AUTOMATIK!! Jangan terlepas peluang ya. Daftar sini sekarang. Selamat menjadi Usahawan Malaysia yang berjaya. Moh ler kita sama-sama tarik rezeki pantas.

Leave a Reply