Daging Dendeng Homemade

Bukan nak bagi RESEPI DAGING DENDENG tapi nak kongsi contact untuk anda beli dan rasa daging dendeng homemade yang pedas dan sedap ni je sebenarnya. Sharing is caring kan? Nah, mula-mula layan gambar Daging Dendeng ni dulu.

Daging Dendeng Homemade 1

Daging Dendeng Homemade 1

Daging Dendeng Homemade 2

Daging Dendeng Homemade 2

Macam saya katakan tadi di atas, of course bukan saya yang masak DAGING DENDENG HOMEMADE yang super pedas dan sedap ni. Ada kenalan di Negeri Sembilan yang buat jual. Untuk tempahan, anda boleh terus Whatsapp atau SMS Akmalia di 018-3592172 dan petik nama saya, nanti dapat murah (ok, ini aku tipu.hahahaha). 200 Gram, RM15 postage tambah RM6. Murah je untuk spesies pemalas semulajadi macam yang menaip artikel ni. Bye

Leave a Reply