free
web stats

Category: Tech

Show Posts in

Bina Fanpage Percuma Tapi Dapat Pulangan Berbaloi

Saya bukanlah pakar buat duit dengan facebook sangat pun tapi alang-alang ada pengalaman sikit, saya rasa apa salahnya berkongsi. Tapi kalau anda semua cuba dan gagal buat duit dengan facebook janganlah salahkan saya pula. Ok, jadi macam mana agaknya dengan bina fanpage percuma tapi dapat pulangan berbaloi sampai …

Rahsia Menjadi Super Blogger

Menjadi Super Blogger memang menjadi impian ramai blogger. Tidak mustahil untuk jadi Super Blogger, kalau kita rajin belajar dan menerokai dunia blogging ni sebenarnya. Tips Panduan Blogger kali ini, Rahsia Menjadi Super Blogger adalah perkongsian saya untuk pembaca blog Lizarazak.com Salah satu cara untuk menjadi Super Blogger adalah …

5 Tanda Teknologi Sedang Merosakkan Cara Hidup Anda

Zaman sekarang, mak orang semua ada Facebook. Mujur, saya tak ada datuk atau nenek. If tak, boleh jugak ajar guna Facebook ni kan? Sure penceraian di kalangan warga tua meningkat lepas tu. hahaha. Lepas Facebook, keluar pula Twitter. Budak-budak hingusan pun terhegeh-hegeh nak tweet tweet. Cuma, dah nama …