free
web stats

25 Ciri-Ciri Perempuan Membuatkan Lelaki Meluat

Tengok ini memang ditujukan khas kepada para gadis-gadis dan perempuan-perempuan kat luar sana tu yang sering membuatkan lelaki meluat nak tengok. Tetapi kami sebagai kaum lelaki terpaksa juga la tengok sebab korang je yang melakukan perangai pelik-pelik.. Apa dia jenis dan ciri-cirinya jom kita baca ceritanya di bawah ini..

lelaki meluat

lelaki meluat

1. Berambut perang.. Tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril..

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..

3. Snap gambar dari atas, buat duck face dan kau upload kat Facebook.. Geli doh tengok.. Kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau.. Muka penuh depan kamera.. Semuat-muat frame..

4. Kau rasa comel bila kau type message ‘ewww..jum lepak..busyan lorh…umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T’ macam ayam kau tahu tak.. Ayam gedik…

5. Kau berlagak bila kau makan kat fastfood dengan member-member kau.. Kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang.. annoying !

6. Kau pakai baju nampak sana sini, kau pegi jalan-jalan kat bandar.. Kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook ‘nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh’ Perosak bahasa..

7. Annoying doh tengok kau peluk lelaki atau balak kau dekat khalayak ramai atau shopping complex.. Kalau tak tahan sangat pergi rumah tumpangan lah RM30/nett je…

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak punggung kau yang jatuh tu..

9. Macam tahi bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy.. Weh perempuan, kenapa masa berak kau tak tulis sekali ‘kitew tengah berak..syuke syuke ^__^’

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook.. Kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open.. Kenapa kau tak bubuh ‘I am Lesbian’..

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri.. Padahal 2 3 plastik je.. Tu pun nak suruh balak kau.. Balak kau nyampah ok.. Bukan suka pun..

12. Sikit-sikit kau mengadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office.. Konon kau tak tahu nak buat apa.. Apa lah perangai kau perempuan…

13. Kau bisik-bisik dengan member perempuan kau yang duduk semeja.. Padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang..

15. Bila kau lepak dengan member yang hot stuff, hensem-hensem, cool, kau tak nak pulak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak ‘she’s not my friends..please lah’..

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam cool supaya mamat cam cool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka duck face..

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik.. Tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap.. Lepas tu tak habis.. Lepas tu ngadu lapar.. Pergi makan kat tempat lain pulak.. Nak terajang muka kau lah…

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni.. Tak nak pegang tu, pegang ni.. Alasan kau kotor, jijik.. Habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis.. Dalam wayang, dalam kereta, huih…. Bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, macam macam.. Baik tak payah pakai tu semua.. Selalu nampak kat highway masa aku tengah ride ER6 aku..

20. Kau cerewet.. Kena buat semua benda macam kau nak.. Kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah.. Cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau.. Muncung je mulut kau…

21. Kau merajuk dengan mak kau, kau merajuk dengan bapak kau, pakwe pun buat tak kisah dengan kau.. Kau mengamuk, marah, benci dan merajuk.. Last-last kau decide kau bunuh diri.. Terjun dari bumbung Pavi.. Tapi tak mati pun.. Silap-silap kena buang keluarga.. Lagi jahanam hidup kau perempuan.

22. Lepak dengan sekutu awek gedik kau ketawa kuat kuat, buat onar.. Masing-masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2.. Pandangan jijik like ‘eww she dont have style..yucks’ memang gud gud la kau perempuan.. Dia lagi mulia dari ko kot..

23. Mekap tebal ala ala mak ayam.. Atas mata tu dah macam pelangi.. Tambah pulak bulu mata palsu.. Klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat.. Kelopak mata tak larat nak angkat.. Macam sial.. Satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak nampak benda tak senonoh…. Konon nak bagi nampak sana sini lebih menonjol lepas tuh snap gambar dari atas supaya nampak sexy… Buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. What the hell.. Saje menambah bilangan orang lelaki masuk naraka jahanam…

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri.. Kau upload beribu-ribu gambar muka kau je sampai 10 album.. Bila ade org puji kau jawab ‘ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew’ meluat lelaki tengok…

Cukup banyak dan memang kena tang batang hidung gadis² di luar sana.. Betul tak?? Korang dah besar, korang dah didedahkan dengan ilmu agama, korang dah menjadi diantara yang terpelajar, korang fikir la sendiri yang mana baik dan buruknya.. Jadilah ciri-ciri perempuan impian seorang lelaki.. Korang tak puas hati korang sembang la dengan aku baik².. Aku tak ada hal la sentiasa mendengar..hehe Ada masa aku akan menulis lagi.. Sekian, terima kasih…

Leave a Reply