Ada Jual Lagi Tak Ubat Kanser DS Factor?

Maafkanlah tuan blog ini yang selalu sangat mungkir janji. Konon nak rajin update blog, tapi rajin tu cuma tinggal kenangan saja. Saya rajin buka gmail, dan rajin juga terbaca email orang nak buat tempahan ubat kanser DS FACTOR yang saya pernah kongsikan di sini. Tapi, maaflah sebab sibuk sampai tak sempat nak reply.

Hari ini saya sudah balas semua email berkaitan. Ada yang nak tahu khasiat ubat kanser DS FACTOR ni, ada juga yang tanya tentang keberkesanan ubat ni (jawapan sama je, kita sekadar berusaha. Allah yang izinkan okay) dan ada juga yang jenis tak banyak tanya, terus order. Walaupun harga agak mahal, tapi saya yakin semua sudah sedia maklum. Kalau buat rawatan di hospital, lagi double triple mahal. Setuju?

Okay, jadi entry kali ini saya cuma nak beritahu yang kalau ada yang nak order UBAT KANSER DS FACTOR ni, boleh terus email saya di lizarazak84[at]gmail.com dan kalau boleh letak “subject” email tu DS FACTOR besar-besar ya. Macam saya katakan tadi, saya sibuk. Jadi, kalau ada masa baca email pun, saya akan utamakan email yang penting-penting saja (mak cakap, menolong orang tu penting)

Okay, semua sudah sedia maklum ke belum? Saya sekarang ni tengah angau tengok drama akasia terbaru #TEMANLELAKIUPAHAN lakonan mantap Siti Elizad dan hero Ungku Ismail. Jadi, saya nak sambung marathon drama ni. hahahaha! Nak join? Pergi download dulu, lepas tu baru join. Okay? Good. Bye

Artikel Berkaitan

Informasi- Pusat Rawatan Tanpa Ubat (PUSRATU)

pusratu

Salam, kali ni saya nak kongsi sikit pengalaman saya diagnosis penyakit di PUSRATU (Pusat Rawatan Tanpa Ubat). Kali pertama saya pergi sebenarnya. hahahaha! Excited semacam hari tu. Abang saya sebenarnya yang dah buat “full treatment” di PUSRATU baru-baru ni.

Secara ringkasnya, PUSRATU ni kira salah 1 tempat berubat alternatif lah selain korang pergi klinik biasa tu. Sekarang ada macam-macam kan? PUSRATU ni nama ringkas kepada PUSAT RAWATAN TANPA UBAT  dan pengasasnya ialah h Tabib Abu Bakar As-siddiq Ar-razzi, atau terkenal dengan panggilan Tabib Nur.

Wohoo!!! Mula-mula takut sebab fikir macam mana masa diagnos penyakit tiba-tiba ada sakit serious kan? Tapi, alhamdulilah tak ada. Senang je, korang datang je nanti akan adalah yang diagnos korang. Suruh baring dan nanti diorang akan tekan dekat bahagian-bahagian badang korang.

BERITA BAIK!!! PENAWAR KANSER SUDAH DITEMUI KLIK UNTUK INFO LANJUT

Setiap orang akan rasa sakit dekat bahagian yang berbeza. Setiap sendi-sendi nanti orang tu tekan dan kalau kita sakit, dia akan tulislah dalam rekod dia. Lepas tu, dia akan terangkan dekat kita hasil diagnosis tu. Paling best, orang tu terangkan betul-betul. bayaran untuk diagnos ni je cuma RM20 sahaja. Murah ok!

Cuma, kalau korang nak buat treatment tu mahal lah sikit. Basically, cara PUSRATU ni diorang akan betulkan balik kedudukan tulang belakang kita. Mana-mana rongga-rongga yang tersepit ke longgar ke dia akan kembalikan semua kepada asal. Sakit memang lah sakit tapi even baru 1 kali cuba pun dah rasa perbezaan sikitlah.

Bawah ni saya letakkan sikit info berkenaan PUSRATU. Kalau korang berminat, bolehlah pergi atau cuba ke laman web diorang dulu di sini.

PUSRATU merawat penyakit-penyakit seperti berikut:

1. KECEDERAAN TULANG BELAKANG, LUTUT DAN SENDI-SENDI.

2. OTOT, TENDON, LIGAMENT DAN TISU-TISU.

3. MASALAH FUNGSI PUSAT-PUSAT SARAF DAN RANGKAIANYA

4. MASALAH KERACUNAN DAN JANGKITAN KUMAN.

5. MASALAH HORMON ENDOKRIN SERTA KELENJAR-KELENJARNYA.

6. MASALAH PENYAKIT-PENYAKIT DALAM SALURAN DARAH.

7. MASALAH BERKAITAN PENYAKIT METABOLIK

8. SEGALA MASALAH YANG BERKAITAN DENGAN KEKELIRUAN MENGENALI PEMBANGUNAN PERSONALITI DIRI

* (datang temujanji untuk diagnosis dahulu)


PUSRATU  Sesuai Untuk Siapa?

Sudah menjadi tradisi RATU (Rawatan Tanpa Ubat) sesuai untuk 5 golongan, seperti keadaan ini terjadi bukanlah dirancang, ada 5 golongan dikatakan serasi atau sesuai dengan rawatan ini:

Golongan Pertama:

Mereka yang sudah lama berubat malah bertahun-tahun berusaha, akhirnya hidup terpaksa bergantung dengan ubat juga . Bila makan ubat ada rasa seperti sihat ,jika tidak, ada rasa seperti yang tidak selesa bila tidak mengambilnya.

Golongan Ke 2:

Mereka yang sering bertukar-tukar ubat sudah bertahun-tahun juga lamanya , kadang-kadang ubat yang dimakan bolehlah bertahan selama sebulan atau paling tidak seminggu kemudian terpaksa bertukar dengan ubat yang lain pula, begitulah seterusnya.

Golongan Ke 3:

Orang yang ada penyakit dan sering diserang penyakit namun tidak juga berjumpa punca-punca penyakitnya. Walaupun sudah melalui berbagai-bagai jenis pemeriksaan ataupun ujian mengesan penyakit, namun tidak berhasil.

Golongan Ke 4:

Mereka yang tidak berkemampuan menerima rawatan di klinik atau hospital swasta dengan kos perbelanjaan yang terlalu tinggi yang mencecah sehingga puluhan ribu ringgit (RM). Tanpa ada insuran kesihatan atau tidak bekerja dengan syarikat yang melantik klinik panel.

Golongan Ke 5:

Mereka yang keliru tidak mengenali personaliti sendiri.

So, kalau korang nak cuba bolehlah pergi sendiri ya! Abang saya, katanya dah ok. So far lah tapi tak tahulah kalau lepas-lepas ni. Mengikut kata orang yang diagnos saya hari tu, ramai dah yang dia ubat kena stroke, lumpuh dan lain-lain. Majoriti berkesan. Tapi, diaorang cakap ikut tahap lumpuh jugalah kan.

Selamat mencuba!!! Kita berusaha saja. Kalau ada kanser, cubalah. Serasi ke tidak, kita serahkan pada Allah.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts