Laptop Baru 2015 Asus X452L Series

Asus X452L Series

Alhamdulillah, untuk tahun 2015 ni hadiah untuk diri sendiri adalah sebuah laptop Asus X452L Series yang dibeli dengan hasil titik peluh sendiri bergabung dengan duit sumbangan ikhlas pihak-pihak yang comel (hahahaha)

Kenapa pilih Asus X452L Series ni? Ada 2 sebab je. Pertama, sebab saya dah mula suka dan falling in love dengan jenama Asus lepas beli dan guna handphone Asus. Serious cakap, Asus memang terbaik setakat ni. Intel punya makanan, memanglah mantap. Itupun, kalau tahu jaga dengan betul.

Kalau pesen tak jaga, Asus ke apa jenis handphone pun tetap tak guna dibeli. Buang duit.

Sebab kedua kenapa saya beli Asus X452L Series ni adalah kerana size nya kot. Tak berat sangat walaupun kita beli laptop yang murah dalam lingkungan RM1700-1900 sekalipun. Kalau laptop lain, ada jugaklah cuma harga lain. So, saya tetap pilih Asus idaman hatiku. Mudah-mudahan dengan adanya laptop baru ni, saya akan jadi blogger yang lebih rajin update blog. hahahaha!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Laptop Baru 2015 Asus X452L Series

  1. Saya juga bakal menghadiahkan sebuah laptop baru untuk diri sendiri…guna duit komisyen tone excel…hihihi
    Aini´s last blog post ..Pengalaman Saya dengen Tone Excel

  2. asus tahan lama dan lasak, anak saya kerap usik laptop asus isteri tapi masih ok lagi lah.
    Dr Fattah´s last blog post ..Tajuk Yang Berkaitan Dengan Peperiksaan Separa Perubatan

  3. laptop apa-apa jenama pun bagus jika penggunanya jenis yang cermat..
    Hero Borneo´s last blog post ..Malaysia Best Blog 2015

  4. nampak berkilat dan kemas tu macam seronok je dapat laprop baru.
    salmiah´s last blog post ..Karnival karangkraf 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge