Bila Blog Sudah Dilupakan!

Oleh kerana sudah hampir 3 bulan saya tidak rajin untuk update blog bersarang ni, saya pun tak tahu macam mana nak mulakan semula mood berblogging ni. Tadi saya dapat 1 email, blogger hebat Rohaizad nak start projek blog beliau yang baru.

Mantaplah bro. Nanti kalau dah dapat mood berblog tu, bolehlah campak-campak sikit dengan sini. hahaha! Lepas dapat kerja baru ni, saya agak lost. Bukan lost yang tak baiklah. Lost yang banyak manfaat (kot).

Busy kerja, bila balik kerja, badan dah layu. Kalau bangun pun hanya untuk makan (makan tu wajib!)

Esok pagi, sambung semula kerja. Mungkin saya perlu konsisten ambil minuman kesihatan berasaskan sarang burung walet yang Fouziah Gous jual kot. Lagipun duit bonus kan dah masuk, bolehlah beli lebih sikit.

Hal dunia ni, kalau dikejar memang sampai kiamatlah tak selesai kerjanya. Sebab tu saya cuba jugk balancekan dengan urusan “sana” saya. Kalau ada kesempatan, saya pergi belajar ilmu agama sikit-sikit dekat surau belakang rumah.

Itupun selalu jugak ponteng bila badan letih sangat. Susah nak istiqamah ni.

Doakanlah yang baik-baik untuk saya. Mudah-mudahan tahun 2015 ni akan jadi tahun di mana saya tidak malas nak update blog sendiri. hahaha! Selamat menempuh pengalaman di tahun baru 2015 ni okay 🙂

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

8 responses to “Bila Blog Sudah Dilupakan!

  1. Selamat kembali, semoga bertambah meriah dunia blogging. Sebenarnya baru perasan dah lama x jejak ke blog nie… hehehe
    yangbaik´s last blog post ..Bilik tengah sudah kosong

  2. Kita dah habis cuti… awak janganlah cuti lameeee sangat yeaaa… nanti pembaca setia rinduuuu
    rohaizad´s last blog post ..Projek blogging 2015 (make money from blogging)

  3. kerap juga singgah sini..alhamdulillah ada update terbaru. hehe
    Oja Samid´s last blog post ..Pengalaman dan Tips Melancong Bersama Anak Kecil

  4. Xboleh mcm ni, baru masuk tahun 2015, mood kena balik. Biar bangun dan rajin tulis blog.
    Norah´s last blog post ..Kotak Gula Yang Boleh Dipakai Untuk Semua Acara

  5. Yeayy sudah kembali dari bercuti blog.. Mohon update blog dgn santainya. Selamat maju jaya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge