Blogger, Tapi Tak Tulis Berkaitan Blog Pun!

Artikel terkena dekat batang hidung sendiri. Sejak akhir-akhir ni, saya mengaku yang saya semakin tidak ada masa nak update sekerap dulu. Komitmen kerja yang memerlukan saya ke sana ke sini, sampai tak ada masa nak menghadap laptop selalu untuk update artikel best-best.

Selama ni best ke? hahahahaha!

Komitmen kerja pun ya, komitmen pada bisnes Al-Quran kami yang nampaknya semakin berkembang pun ya juga jadi punca saya tak dapat nak update blog ni. Kalau dulu, kami fokus menjual Al-Quran Pelangi sahaja, tapi macam sekarang ni dah ada pelbagai jenis Al-Quran termasuk Al-Quran Istimewa Mushaf Al-Madinah, Al-Quran Terjemahan 30 jilid berkotak, A-Quran Terjemahan 30 jilid beg,Al-Quran kulit keras, Al-Quran corak jalur dan Al-Quran Pelangi macam Wardina Saffiyah guna pun ada.

KLIK GAMBAR UNTUK INFO LANJUT

Banyak kot senarai Al-Quran kami sekarang. Bayangkan pula macam mana kami nak manage tempahan Al-Quran banyak-banyak ni. Sakit juga sebenarnya. Porak poranda hidup kalau musim orang dapat gaji dan serbu nak order. Tapi, itu semua rezeki Allah beri. Alhamdulillah.

Cukuplah 2 komitmen ni je yang saya share. Walaupun mungkin ada sesetengah orang yang nampak kerja ni macam mudah tapi tak pada saya. Susah kot. Bila siang, bekerja dengan orang. Bila malam, nak kena uruskan bisnes sendiri. Selesai je semua, terus lompat katil. Tidur.

Bila masanya nak ngadap blog sendiri yang dah bersarang ni???

Memang jarang sangat dah sekarang ni saya nak update blog. Kalau ada pun, saya tak sempat nak update berkaitan tips blog itu dan ini lagi macam dulu-dulu. Sekarang pun, saya perasan ramai blogger yang dah tak minat nak share berkaitan tips blog. Tak pastilah diorang pun sama busy macam saya ataupun diorang ada alasan lain.

Ke memang dah tak musim update blog pasal tips blog bagai hah? Entah, jawab sendirlah ya. hehehehe Salam. Eh cop, jangan lupa ya. PROGRAM TEMPAHAN QURBAN ONLINE SUDAH BERMULA okay. Boleh tempah sekarang kalau berminat, jangan buat last minute!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

2 responses to “Blogger, Tapi Tak Tulis Berkaitan Blog Pun!

  1. Semakin berkembang bisnes eh. Wow! Tahniah! 🙂
    hafidzramli´s last blog post ..Hot Wheels: Datsun Bluebird 510

  2. tu la… orang yang dulu rajin update blog pun dah kurang update sekarang ni… entahlah. sama ada sibuk atau duit tak masuk kot
    sabree hussin´s last blog post ..Review Ebook Blueprint TS – Teknik Hasilkan Sales Ribuan Ringgit Dalam Masa 24 Jam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge