Sampul Duit Raya Eksklusif 2014

Cantik-cantik Sampul Duit Raya Eksklusif sekarang ni. Sahabat saya ada menjual sampul duit raya eksklusif 2014 untuk kita dapatkan. Kalau saya yang buta seni ni pun cakap design sampul duit raya dia cantik, maka anda perlu percaya sahaja.

hahahaha! Tapi, betullah. kalau tak percaya saya sertakan design sampul duit raya eksklusif tu dekat bawah ni ya untuk tatapan anda. Kalau rasa berkenan, boleh order dengan saya dan saya akan pass tempahan sampul anda pada sahabat saya tu.

SAMPUL DUIT RAYA EKSKLUSIF 2014

Sampul raya 2014
Saiz sampul 15.4 x 7.9cm glossy paper
1paket 5keping
1paket =rm2.50 tak termasuk pos

(klik pada gambar untuk zoom in)

 

OFFER!!! BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK

SAMPUL DUIT RAYA JDT

Sampul raya JDT
Saiz sampul 15.4×7.9cm glossy paper
1paket 5keping
1paket =rm2.50 tak termasuk pos.

(klik pada gambar untuk zoom in)

Amacam? Cantikkan design-design sampul duit raya ni? Paling stylo dan saya sendiri akan borong of courselah sampul JDT. hehehehe!!! Bersiap sedialah kanak-kanak yang datang beraya nanti ya. weeeee. Kalau ada yang berminat nak tempah sementara stok ada ni, boleh email saya di lizarazak84[at]gmail.com untuk details ya.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

13 responses to “Sampul Duit Raya Eksklusif 2014

  1. comel-comel sampulnya..team bola kegemaran pon ada..
    zara´s last blog post ..Resveratrol Membantu Merawat Pesakit Diabetes Secara Semulajadi

  2. sampul duit raya cantik-cantik nak buang pun sayang…. boleh guna balik untuk angpau kenduri kawin.
    Denaihati´s last blog post ..Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Malaysia 1435H/2014M

  3. mcm best je tuh, tapi tahun lepas punya pun banyak lagi..ahaha..takyah le bazir..:D
    reezluv´s last blog post ..Komisen 90-91 Dari Klikjer

  4. kalau bagi sampul raya kit kat kat budak2.. mau diaorg ngap nanti :.. heee
    Hairul Hissam´s last blog post ..Azam Di Bulan Puasa Utk Blog Hairul.com – Delete Gambar Seksi & Seksa dalam Blog 😛

  5. dah lama tak terima duit raya, asyik beri jer… huhu

  6. nice post keep it up

  7. Semuanya cantik-cantik… memang sayang nak bagi pada orang… sesuai dijadikan koleksi peribadi…
    Ahmad Albab´s last blog post ..JERMAN LAYAK KE FINAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge