PERSAINGAN SENGIT CONTEST BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK

Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak sangat mendapat sambutan. Tahniah  buat penjanjur. Persaingan sengit contest buffet ramadhan casa ombak ni akan terus berlangsung sehingga tamat tempoh contest. Kalau tak percaya, anda boleh tengok dan search di Google.com.my!

Keyword BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK memang banyak dan pada pendapat saya, kali ni penyertaan daripada rakan-rakan blogger yang terlibat nampak seimbang daripada segi SEO kot. Sebab, nampak macam semua peserta selitkan elemen SEO tu boleh tahan juga tekniknya. hehehe!

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Saya memang suka bab contest yang ada bab SEO ni sebab sambil cuba nasib, saya dapatlah juga belajar dan tambah ilmu seo yang dah berkarat ni. Entah siapa agaknya PEMENANG CONTEST BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK ni agaknya. Saya mungkin sudah semakin menipis harapannya sebab dah berada di muka surat ke 8 google.com.my! hahahaha!

Tak apa, kita join jelah contest ni santai-santai. Tak perlu pressure sangat. Apa-apapun, saya memang teruja dengan teknik seo oleh blogger yang saya minat ni iaitu bro Hasrul Hassan. Entry Buffet Ramadhan Casa Ombak beliau kekal di muka surat pertama google.com.my ni sampai saat ni okay.

Entry-entry daripada peserta lain termasuk saya, nampaknya sentiasa bertukar-tukar. Maksudnya, harapan menipis nak menang dalam kategori seo. hahahaha! Kesian dekat diri sendiri. InsyaAllah kita masih ada masa untuk edit dan tambah elemen seo dalam entry kita.

Apa-apapun, marilah kita bersaing secara sihat. Jangan dengki-dengki, jangan main seo black hat tau. Ikutlah cara yang betul sebab barulah kita tahu skill seo kita dalam contest BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK ni. Menang, kalah tu adalahlah dalam contest.

Artikel Berkaitan

21 responses to “PERSAINGAN SENGIT CONTEST BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK

  1. hemm..

    nak join ke tidak nih. hemmm..
    ohcikgu´s last blog post ..Pejam celik, dah nak puasa rupanya.

  2. Wah.. mmg meriah contest nie dan ramai sertainya..
    Semoga berjaya cik lizz…
    rajin2 belanja abang google makan ketupat dan rendang.. insyaAllah menang nanti… hee
    Hairul Hissam´s last blog post ..Blog Hairul, Resource Limit Is Reached? Tekan F5 utk Refresh jeee…

  3. Good luck n selamat menyambut bulan puasa..
    ben saimin´s last blog post ..” Rahsia Perniagaan Coklat Buatan Tangan Kini Boleh Dimiliki “

  4. Memang semakin sengit carta Buffet Ramadhan Casa Ombak. Entri saya punya entah pergi ke mana? Sukar nak bersaing dengan mereka. Dah buat yang terbaik tapi macam digam oleh Googe je? Apapun semoga berjaya buat LizaRazak..
    Kamil Salleh´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  5. sengit2, kena godek2 lagi teknik nih.

  6. BM

    Bersaing SEO sungguh mencabar dan sudah pasti juga menyeronokkan. Bila ramai otai2 bersaing…ianya dapat memberi banyak ilmu dlm mengaplikasikan SEO dalam entri. Satu contest yang sungguh menarik! Goodluck Liza…semoga anda berjaya!
    BM´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak – Pilihan Terbaik

  7. Memang sengit contest buffet ramadhan casa ombak ni. Ramai yang join kan..Good luck ya.
    Rdz z´s last blog post ..CPUV Nuffnang : Old Town True White Coffee

  8. Salam Liza…… persaingan semakin sengit, tspi kalau mahu berjaya dlm kstegori SAeZo memang memerlukan usaha yg berterusan. Semoga berjaya Lina…) 🙂
    Kamil Salleh´s last blog post ..Cabaran Contest SEO Buffet Ramadan Casa Ombak Mencabar

  9. semoga sukses cik liza untuk contest Buffet Ramadhan Casa Ombak
    Denaihati´s last blog post ..Rashidun Caliph Conference 2014

  10. AUC

    Ada masa lagi nk gali dan praktik ilmu seo ni…

    moga berjaya…
    AUC´s last blog post ..Pembaziran Apakah Ini Wahai Sa’ad – Part 2

  11. Ilmu seo ni sentiasa berubah.

    Dulu tak sama dengan sekarang

    Dan yang selalu update ilmu lebih tinggi peluang

    Contest ni seperti dijangka.. Hasrul Hasan menang kategori SEO

    Tahniah
    Mazni Azmi´s last blog post ..Shawl Halfmoon Labuh Murah Online Shah Alam Kuala Lumpur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge