Cara Makan Buah Zuriat

Tajuk je CARA MAKAN BUAT ZURIAT tapi saya bukan nak buat karang secara terperinci tau macam mana nak makan buah zuriat ni. Saya nak tunjuk 1 gambar yang menceritakan segalanya je. hahahaha!

Bukan apa, keyword Cara Makan Buah Zuriat boleh dikatakan setiap hari antara keyword yang masuk dalam blog Lizarazak.com ni. Sebelum ni memang saya ada publish 1 artikel Perkongsian Tips Mudah Hamil Dengan Buah Zuriat. Itu yang berdesup keyword ni lekat. Biasalah, main teknik SEO Merah Jambu

Gambar cara makan buah zuriat ni sebijik sebijan saya ambil dari sumber yang sama dengan artikel sebelum ni. Cuma, kali ni saya tak nak terangkan sebab anda kena rajinkan diri untuk klik link artikel yang saya dah beri atas tadi untuk tahu secara detail cara makan step by step secara bertulis.

CARA MAKAN BUAH ZURIAT

CARA MAKAN BUAH ZURIAT

Semoga artikel kali kedua berkenaan CARA MAKAN BUAH ZURIAT ni dapat membantu anda yang sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata. Selain daripada ikhtiar guna buah zuriat ni, ada beberapa cara lagi yang saya tahu. Kalau ikut ustaz saya, anak ni adalah rezeki. Untuk tarik rezeki, kita kena “memberi” terlebih dahulu (sedekah). Lagi, perbanyakkan selawat pada Nabi Muhammad S.A.W, bukan sekali dua, tapi beratus-ratus kali sehari. Last, tambahan ikhtiar untuk mudah hamil, anda boleh cuba cara special ini 

Artikel Berkaitan

6 responses to “Cara Makan Buah Zuriat

  1. ohhh..macam itulah plak.

    ada cara makan rupanya.
    ohcikgu´s last blog post ..Twinkle Twinkle Little Star.

  2. Buah ni..kalau makan..esok bini terus ngandung tak ? ishhh bulan puasa nih kahakahakah
    ishak´s last blog post ..Widget Auto-Ping Kartikel.com Gagal Berfungsi

  3. Mus

    tak pernah jumpa pulak buah ni..
    syukurlah skrg dah ada zuriat.. 🙂
    Mus´s last blog post ..Bukti Bayaran Pertama Komisen Mobicow Menggunakan Paypal

  4. Cara makan pun mempengaruhi ya
    Tudung Labuh Online´s last blog post ..Beli Tudung Online Raudhah Soft Awning Berdagu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge