Buffet Ramadhan Casa Ombak

BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK untuk kita semua. Ya, BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK pastinya pakej berbuka puasa terbaik. Buffet ramadhan casa ombak di sediakan oleh pihak Ombak Creative iaitu syarikat di bawah pengurusan Casa Ombak Sdn. Bhd.

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur

Buffet Ramadhan Casa Ombak ini InsyaAllah akan dapat memuaskan hati anda pada bulan mulia ini. Tidak perlu risau dan waswas dengan kecekapan pihak mereka kerana untuk pengetahuan anda, syarikat Ombak Creative ini sudah mempunyai LEBIH DARI 10 tahun pengalaman dalam pengurusan event termasuk menguruskan catering, majlis-majlis perkahwinan, koperat dan persendirian. Jadi, rasanya anda tak perlulah kan nak ragu-ragu dengan mereka. Kan?

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Tengok sajalah GAMBAR BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK di atas ini. Unik bukan? Cara makanan dihidangkan pun dah boleh buat kita tak sabar nak menjamah makanan. hahaha!! Mesti tunggu waktu berbuka puasa tu macam 1 penyeksaan sikit kalau anda datang ke sini. Tapi, saya pasti dan yakin penyeksaan anda itu SANGAT BERBALOI bila dah mula jamah setiap hidangan. Worth it lah mat saleh sebut!

Kenapa Anda Perlu Pilih Buffet Ramadhan Casa Ombak

Agak-agaklah kenapa anda mesti pilih Buffet Ramadhan Casa Ombak ni? Okay, saya berikan sedikit gambaran ya kenapa anda harus pilih buffet ini. Pertamanya, anda akan dihidangkan makanan juadah berbuka puasa dengan ala “garden concept” yang sangat santai. Pihak Ombak Creative akan sediakan “buffet stall”. Bestnya!!!!

Kalau dekat Johor Bahru ni ada juga buat concept buffet stall ni tapi dalam bangunan yang tertutup je. Jadi, kalau anda nak rasa berbuka puasa ala garden, anda WAJIBLAH cuba buffet Ramadhan Casa Ombak ni. Tempat lain takdok okay. Menu makanan tak perlu risau. Kita memang semua tekak orang kampung walaupun (konpiden betul) tinggal dekat bandar. hehehehe! Makanya, pihak Ombak Creative dah janji akan hidangkan kita semua dengan lauk pauk KAMPUNG YANG MERIAH! Siap ada instant stall corner lagi. Weeeee!!!

BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK - Menu Makanan

BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK – Menu Makanan

Oklah, saya tahu mesti macam sakit hati sangat kalau saya dah buat anda bayangkan lauk pauk yang menggoda dekat Buffet Ramadhan Casa Ombak ni tapi tak bagitahu lokasi. ye dak? Actually lokasi tak jauh pun. Terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Kalau nampak tempat yang ala-ala garden tu, itulah tempatnya! Kalau nak tahu details map, lebih afdol anda tengok dekat WEBSITE OMBAK CREATIVE sendiri tapi saya tahu anda tetap suka kalau saya letak dekat sini. Kan?

Peta Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak - peta lokasi

Buffet Ramadhan Casa Ombak – peta lokasi

Kalau anda rasa nak cuba sahut cabaran saya iaitu pergi rasa SEMUA LAUK PAUK yang disediakan, anda kena cepat-cepat buat tempahan ya sebab kalau lambat, memang tak harapan nak dapat tempat. Kalau anda nak tengok dulu suasana meriah ke tidak dekat sini, sebelum buat tempahan BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK ni, anda boleh tengok video majlis akad nikah Lina & Hambali sebab mereka pilih Casa Ombak untuk majlis mereka. Lepas tu, kalau dah teruja tengok video tu barulah tempah okay. Tempahan boleh dibuat melalui:

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

Pengajur Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

 

Artikel Berkaitan

35 responses to “Buffet Ramadhan Casa Ombak

  1. Buffet Ramadan Casa Ombak memang terbaik…. Artikel yg dihasikan terbaik. Salam Ramadan Al-Mubarak buat Liza.. Semoga berjaya…
    Kamil Salleh´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  2. nice.. dah kat first page,. 😀
    jaerul´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  3. Pingback: NIAT PUASA DI BULAN RAMADHAN | Lizarazak.com

  4. Assalam Terima kasih kerana sudi menyertai contest saya ini, semoga berjaya ya 🙂

  5. AUC

    salam ramadan al mubarak dari AUC
    moga ramadan tahun lebih elok dari tahun sebelumnya…
    AUC´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  6. Good luck dalam contest buffet ramadhan casa ombak ni.

    Tempat yang terbaik harus kita pergi kan..:)
    hannyabdullah´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  7. Bestkan kalau dapat buka di tempat begitu.semoga berjaya dalam contest ini
    Ustazah Ain´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  8. Salam hangat dari Indonesia, semoga amal ibadah puasa kita di terima dan dilipat gandakan oleh Allah
    Warung Herbal´s last blog post ..Obat Pembekuan Darah

  9. Wah macam belum berpelung lagi nak berbuka disana
    onlajer´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  10. terbaik… gud luck ya..
    eXplorasa´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak

  11. BM

    Salam Ramadhan… Pilihan buffet terbaik di KL nih!
    Semoga anda berjaya… 🙂
    BM´s last blog post ..Buffet Ramadhan Casa Ombak – Pilihan Terbaik

  12. Bulan ramadhan ni,kalau bagi aku tiga air jer untuk berbuka..lepas tu kenyang..
    ishak´s last blog post ..Dugaan bila berniaga di bazar ramadhan di desa ilmu

  13. Pingback: Sampul Duit Raya Eksklusif 2014 | Lizarazak.com

  14. kot merasa pergi macam depa tu syok le..jauh, nak wat camne..
    reezluv´s last blog post ..Komisen 90-91 Dari Klikjer

  15. Pingback: PERSAINGAN SENGIT CONTEST BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK | Lizarazak.com

  16. Nor

    Salam Ramadhan, tengah blog walking dengan peserta yang join contest ni. 🙂
    Menarik artikel. Good luck yer.
    Nor´s last blog post ..Tukar template blog sambil tengok Worldcup Brazil vs German

  17. Kalau dok area KL boleh la pergi sendiri jalan-jalan cari makan kat Casa Ombak..hehe
    UpProfits´s last blog post ..Buffet Ramadhan atau Baazar Mana jadi Pilihan?

  18. maklumat yang berguna.. tq..
    jemput datang ke blog kak yati.

    http://www.yatiadam.com
    kak yatiadam´s last blog post ..MAKAN VITAMIN SHAKLEE

  19. semoga berjaya dalam contest ni 🙂
    Resipi Chef´s last blog post ..Resepi Serawa Durian

  20. Tahniah buat semua peserta. tinggal tunggu keputusan pemenang saja.
    Mazni Azmi´s last blog post ..Cara Pakai Tudung Labuh 8 Cara Penjagaan Agar Tahan Lama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge