Review Godzilla Tak Best

review-godzilla-tak-best

Siapa dah pergi tengok wayang filem Godzilla ni? Saya tengok REVIEW FILEM GODZILLA ni majoriti kata tak best. Siap sarankan jangan pergi tengok. Melampau?

So, ada ke yang boleh beri review filem Godzilla ni ek? Macam nak pergi tengok tapi kalau dah ramai sangat kata tak best, nanti membazir pulak. Dah lah saya ni bukan kaki tengok wayang. Saya ni kaki tengok movie dekat rumah sambil silang kaki, sambil makan twisties non stop. Kalau tak best nanti buang duit je.

Dilemmanya nak pergi ke tak. hahahaha! Tengok iklan macam best dan memang nak pergi tengok. Cuma, bila baca timeline Twitter semua dok kutuk. Tapi, tak tahulah kalau diorang saja dengki tak nak suruh kami yang belum tengok ni supaya tak payah tengok. hahahaha! (tak baik kau menuduh)

Tak pelah, hujung minggu pun lama lagi. Nak jumpa Sabtu lambat lagi. Sempat lagi kalau nak skodeng Review Godzilla dari kawan-kawan. Kalau ada pembaca blog ni yang dah layan filem ni, sudi nak kongsi review lagilah bagus. hehehe!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

2 responses to “Review Godzilla Tak Best

  1. rizal

    godzilla 2014 sangat best, sapa2 peminat godzilla dr thun 1990-2000, filem 2014 paling best, cgi yg terbaik(ala2 Pasific Rim) mengikut jalan cerita asal godzilla versi jepun…x mcm filem godzilla 1998 versi us sepenuhnya(mcm sampah)…x rugi rm14 klu g tgok godzilla nih…g sorg2 pon layan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge