Tukar Hobi Update Status Sia-Sia Dekat Facebook Jadi Duit

Facebook memang platform yang mampu beri anda duit poket sekiranya anda tahu rahsia yang peniaga online biasa guna. Masalahnya, tak ramai pun peniaga online yang nak dedahkan rahsia mereka dah guna. Tapi, jangan sedih dulu.

Relax, rezeki masing-masing. Tak payah sibuk buang masa nak korek rahsia peniaga online Facebook tu sebab kebarangkalian mereka nak kongsi rahsia mereka jana duit poket memang sangat tipis. Lebih baik anda teruskan saja baca artikel ini walaupun peluang nak dapat rahsia pun sama juga. Tipis (hahahaha)

Tapi, sekurang-kurangnya saya akan cuba beri anda sumber-sumber rujukan yang anda boleh follow. Kalau tak dapat duit poket beribu dengan Facebook pun, sekurang-kurangnya dapat juga beratus atau berpuluh. Tak percaya? Masalahlah kalau tak nak percaya. Buka mata dan buka sikit hati tu untuk percaya ya.

Tukar Hobi Update Status Sia-Sia Dekat Facebook Jadi Duit poket anda. Bukan tak boleh nak update status dekat Facebook tapi kalau rasa-rasa update tu tak mengembangkan otak siapa-siapa, lupakan sajalah. Tak perlu nak tayang muka anak setiap 30 minit, tak perlu nak update perasaan sayang dekat boyfriend yang belum sah jadi suami pun atau apa saja. Orang tak suka!

Selepas ini, anda Tukar Hobi Update Status Sia-Sia Dekat Facebook dengan update link Affiliate dan sekiranya ada yang klik link affiliate anda, anda dapat duit!  Saya tak ada niat nak terangkan lebih lanjut berkenaan Affiliate tetapi anda boleh rujuk artikel 4 Tips Penting Sebelum Menyertai Program Affiliate ya

Selain update link affiliate di wall facebook anda, anda juga boleh register program says.com atau churpchurp dan kemudian anda update status anda dengan mempromosikan link mereka. Anda cuma perlu update status tu dengan gaya santai, dan bila orang klik, anda akan dapat komisen duit. Bila dah cukup minimum cashout, bolehlah anda cashout dan terima duit kopi! (tiada link promosi saya disini. jangan risau, klik saja dan daftar)

Last sekali dan ini adalah salah 1 rahsia yang memang saya guna untuk dapat duit dengan hanya guna Facebook. Saya jarang update status mengarut dan tak mendatangkan hasil dekat Facebook, tetapi saya banyak fokus pada rahsia ini. Rahsia berkenaan dropship yang sudah masuk 2 tahun saya jalankan hanya dengan Facebook. Anda boleh jadi master dropship dan kalau anda nak tahu lubuk rahsia gergasi dropship, boleh dapatkannnya di sini

Artikel Berkaitan

18 responses to “Tukar Hobi Update Status Sia-Sia Dekat Facebook Jadi Duit

  1. aku sibuk x sempat nak fikir cara buat duit online, sekarang cuma layan churpchurp je, kalau ada kempen yg kena update fb, yg tu je yg aku buat. Alhamdulillah dapat la jugak sesen dua. hihi
    Azah´s last blog post ..Bosan Jadi Doktor Bertauliah

  2. idea yang bagus thanks for sharing..jemu jugak orang asyik tengok kita update status yang omong2 kosong tu ya 🙂

    Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia
    zara´s last blog post ..Petua Atasi Masalah Jerawat Secara Semulajadi

  3. terbaiklah, kalau update tah hapa-hapa, hasilnya pun pasti tah hapa- hapa juga…heeee
    Denaihati´s last blog post ..Kamera Sony Alpha 5000 memang sesuai untuk Blogger

  4. I am Newbie,Mohon tunjuk ajar.

    H H H H
    Abdur´s last blog post ..Hosting Rajawali Diskaun 50%

  5. Kawan kat fb tak ramai. Acane?

  6. W.R

    thanks nice tips akan dicuba bila perlu 🙂
    W.R´s last blog post ..Pelan Pembangunan Bolasepak Negara Dilancarkan 10 April

  7. Kat artikel ni je sebenarnya dah ada beberapa klu-klu penting kalau nak tau sangat apa rahsia peniaga online

    Ala… sebenarnya tak ada lah rahsia sangat, cuma peniaga online ni dia guna FB dengan cara yang sedikit berbeza berbanding orang lain.

    Kalau orang tu tak nak share apa yang dia buat, tak apa. Alternatifnya, cuba spy dan peratikan betul-betul apa yang dia buat tu
    sabree hussin´s last blog post ..Komisyen Sistem Jualan PRO – March 2014

  8. Daripada merapu dalam facebook baik buat benda boleh tambah duit. Terbaiklah.
    Wafi´s last blog post ..Save Our Rainforest Race 2014

  9. “Tukar Hobi Update Status Sia-Sia Dekat Facebook Jadi Duit” saya pikir memang betul ya, jika kita update status hobi bisa mendatangkan teman dengan hobi yang sama dan bisa saling tukar informasi sampai berdagang
    Pengobatan Alami Alzheimer´s last blog post ..Pengobatan Alami Alzheimer Dengan Jus Manggis Xamthone Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge