Step By Step Cara Saya Jana RM1000-RM3000 Secara Part Time

Tak, ini bukan cerita dongeng. Step by step cara saya jana RM1000-RM3000 secara part time dari rumah memang cerita betul.

Kalau saya boleh, anda pun InsyaAllah boleh juga kalau anda rajin dan buka hati dan sentiasa positif untuk belajar perkara baru. Kalau malas, JANGAN TERUSKAN membaca artikel PENTING ini.

Ok dah jom saya kongsikan pada anda  macam mana saya boleh jana income beribu sebulan hanya dengan bekerja part time daripada rumah sahaja. Kalau anda dah ready, anda boleh klik link di bawah ini sebab saya BUAT DUIT DARI SITULAH!! (bocor rahsia seketul)

Make RM800-RM1,000 Part Time From Home

Kenapa ada link affiliate? Memanglah sebab perkara yang anda akan belajar lepas klik link tadi tu pun memang berkenaan Affiliate dan ya, saya pun jana pendapatan secara part time dengan program affiliate Ashadee (dulu namanya Jom Niaga)

Masa mula-mula saya sertai program affiliate, saya pun belajar step by step MAKE RM800-RM1000 PART TIME FROM HOME tu jugak tapi Alhamdulillah, rezeki saya lebih dari itu.

Untuk pengetahuan anda semua, memang ada macam-macam program Affiliate dekat Malaysia ni tapi sejauh mana anda boleh percaya yang mereka akan bayar dan berapa percent mereka boleh janji jumlah produk yang banyak untuk anda pasarkan untuk anda perolehi komisen?

Tak boleh jawab kan? Sebab memang tak banyak company affiliate dekat Malaysia ni yang anda boleh percaya 100% kecuali Ashadee dan adalah kot lagi 2 buah (kot).

Saya memang follow je apa yang diajar oleh big boss Ashadee ni dalam webinar Affiliate Marketing Secrets by Gobala Krishnan. PALING BEST, webinar ni memang FREE. hahahaha! Itu yang best cuma kena cepatlah daftar sebab limit untuk 100 orang je yang daftar.

Kalau dah ready nak tahu step by step macam mana jana duit beribu dari rumah dengan program Affiliate ni, boleh klik Make RM800-RM1,000 Part Time From Home dan kalau anda cepat, InsyaAllah boleh join. Selamat maju jaya!

Artikel Berkaitan

12 responses to “Step By Step Cara Saya Jana RM1000-RM3000 Secara Part Time

  1. Bukan sng nk dpt income camtu dri ashadee…nnt boleh la share detail lagi camne nk run campaign..hehe
    zufar´s last blog post ..Nasi Berlauk Mek Wok

  2. Naka layan affiliate tapi malas nak err promosi. Acane?
    profhariz´s last blog post ..Review Buku Denaihati Blog

  3. saya dah follow dah, huhu
    Juan´s last blog post ..Contoh CV Surat Lamaran Kerja Terbaru

  4. selalu nak join sumthing macam ni tapi tak berani..lagi2 kalau melibatkan no akaun dsb..modal lg la xberani kan nak beri..tapi ashadee ni byk kali dah dengar..cuma usha kene lebih kot..mane ade kerja koyang kaki dapat duit kan..kecuali tukang jahit..memang kene goyang2 kaki baru baju siap hihi..

    Nak Jana Pendapatan Tambahan?

  5. Aiseh

    Baru nak korek rahsia

    Suspen betul
    sabree hussin´s last blog post ..Andainya Rezeki Itu Tidak Hadir…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge