Set Al-Quran Hantaran Cantik Ready Stock

Set Al-Quran Hantaran ni dah ramai yang cari. Ada yang email saya banyak kali tanya bila SET AL-QURAN HANTARAN nak ada semula. Maaflah lambat, supplier ada masalah. Sekarang baru ada tapi tak banyak.

Boleh tengok-tengok, cuci mata dulu dengan GAMBAR SET AL-QURAN HANTARAN CANTIK ni. Lepas tu, kalau rasa berkenan nak beli boleh email saya terus di link Contact atau boleh juga PM sahaja di https://www.facebook.com/messages/AlQuranPelangiMurah sambil tu bolehlah cuci mata tengok Al-Quran Pelangi Murah pulak. hehehehe!

Set Hantaran Al Quran Berlaci


Set : Gold, Silver Black, Silver
Berat : 1.8Kg
Ukuran : 4 x 7 x 9 inci

SET AL-QURAN HANTARAN

SET AL-QURAN HANTARAN

Set Hantaran Al Quran Rehal

Warna – Perak
Berat : 2.2Kg
Ukuran : 3.6 x 8.7 x 10.7 inci

Percuma Tasbih bagi setiap pembelian.

SET AL-QURAN HANTARAN

SET AL-QURAN HANTARAN

Cantik kan SET AL-QURAN HANTARAN ni semua. Tahu, semua rambang mata. hehehe! Kalau berminat boleh DAPATKAN HARGA SPECIAL dengan  email saya terus di link Contact atau boleh juga PM sahaja di https://www.facebook.com/messages/AlQuranPelangiMurah

 

Artikel Berkaitan

8 responses to “Set Al-Quran Hantaran Cantik Ready Stock

  1. tak payah nak hias dah, terus letak dalam dulang jadi hantaran.
    Denaihati´s last blog post ..Minum Yeo’s dan menang hadiah bernilai RM500,000

  2. Emm cantik la..saya dulu tak ingt dah..letak macam tu @ hias ekk..haha
    Hafizul´s last blog post ..Wordless Wednesday #82 – Fesyen Tudung Nenek Kebayan

  3. cantiknya al-quran sebagai hantaran,dulu xde pun cmni..;)..harap2 yang beli tu jangan buat perhiasan saje..;)

    http://teratakvitaminhaeida.blogspot.com/
    haeida´s last blog post ..Masalah Kegemukan Dan Tips Mencegahnya

  4. Suka Al-Quran ni cantik dan comel je
    profhariz´s last blog post ..Review Buku Denaihati Blog

  5. Pingback: ORANG SINGAPORE BORONG SET AL-QURAN HANTARAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge