Murahnya Samsung Galaxy Note 3 Sempena Valentine Day!

Siapa nak dapat hadiah Samsung Galaxy Note 3? Siapa? Angkat tangan dan tuliskan nota, lepas tu selit dalam dompet kekasih hati anda sekarang. hahahahaha!

Kita bukanlah nak menyambut Valentine Day, tapi tak dosalah kot kalau nak tumpang rasa SALE gila-gila dekat Lazada. kehkehkeh!

Saya dah ada wishlist untuk saya minta pada orang tersayang. Saya nak pow Samsung Galaxy Note 3 LTE N9005 5.7″ 32GB Red yang Lazada OFFER. Harga asal almost RM2,400 tapi sempena Valentine Day kurang jadi RM2,095 je.

Samsung_Note_3 (1)

Je, tu kalau beli guna duit oranglah. Kalau guna duit sendiri tak guna term “Je” tu. hahahaha!!! Tapi, kalau rasa-rasa nak pow Samsung yang mahal sikit ni, tak lulus pun tak apa. Ada pilihan lain. hihihihi.

Oh ya, handphone Samsung ni ada dalam OFFER Valentine’s Special¬†kot-kot anda nak tengok design yang cantik.

Tenang, tak dapat nak pow Samsung, kita pow benda lain sebab memang Lazada bijak sebab buat banyak pilihanlah sempena Valentine Day ni.

Kalau nak beli perfume murah-murah (murahlah berbanding harga asal.hahahaha), hello ada DISKAUN 50% kot Lazada beri untuk offer The Perfect Date. Again, DISKAUN UP TO 50%!! Tak waras kalau tak beli. hehehehe!

sweet_valentines

Lepas tu kalau rasa nak kurus, nak beli blender yang Shake N Take dengan harga GILA-GILA MURAH (murah tapi good qualitylah. murah tapi quality out pun tak guna. Iye dak?)¬†boleh tunjuk dekat orang kesayangan anda OFFER SWEET VALENTINE’S ni. Banyak lagi barang yang murah-murah sebab ada diskaun up to 68% kalau tak silap tadi tengok. Menyesalnya beli blender awal-awal haritu. huwaaa!!!

Ada orang kata takut nak beli online dekat Lazada. Katanya takut barang tak sampailah, barang lambat sampailah dan macam-macam lagi. Siapa suruh dengan orang cakap. Why not try sendiri sebab ikut pengalaman saya perkara ni bukan soal pihak A tipu atau pihak B yang menipu tapi ini soal teknikal.

Mungkin waktu kawan anda yang kata online shop ni tipu sebab hantar barang lambat, waktu tu kebetulan ada masalah teknikal. Saya selaku orang yang berkecimpung dalam bidang marketing, jual beli online ni memang mengaku. Ada masa saya ada masalah teknikal yang TAK DIDUGA. Contoh, lewat hantar barang. Bukan salah saya tapi salah pakcik posmen. Faham?

Amboi kemain emosi. kakakakaka! Tapi, ini 1 tips sebelum anda nak beli barang dekat online shop ya. Anda cuma perlu google nama online shop tu dan baca review orang. Ambil majoriti bukan minoriti. Kalau review positif lagi banyak daripada yang negatif, why not?

Lagi satu, tengok Fanpage online shop tu. Kalau fanpage aktif, InsyaAllah kita tak perlu ragu. Kena bijak sikitlah bab ni. jangan ikut sangat cakap-cakap orang. hehehehe! Ok, selamat bershopping di Lazada Malaysia!
Sweet Valentine’s

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Comments are closed.