Murah Sangat Ke Smartphone Lenovo Malaysia?

Nak beli smartphone Lenovo macam bunyi nak beli ayam penyet je. Ingat murah ke? Tapi, kalau nak dibandingkan dengan spec yang ada pada SMARTPHONE LENOVO MALAYSIA ni rasa macam berbaloi je kalau kita beli.

Saya cuba search dekat google dengan keyword “Lenovo Malaysia” dan lepas tu bukak website rasmi dekat http://www.lenovo.com/my/en. Ya Allah, smart betul design lenovo!!!! Simple je dan nampak macam nipis. Tak tebal sangatlah kot rasanya. Duit dah cukup ni kalau nak beli. huehehehehe!

Tapi, nak kena survey lagi best ke tak best smartphone LENOVO MALAYSIA ni. Kalau setakat dengar 2,3 orang je yang cakap best pun tak boleh jugak. Ada tak dekat sini yang dah beli dan guna smartphone daripada Lenovo ni? Yang orininal please. Tak naklah beli cap ayam sangat. Nanti asyik rosak je. Jenuh nak betulkan je kekdahnya.

LENOVO MALAYSIA|LENOVO VIBE Z

LENOVO MALAYSIA|LENOVO VIBE Z

Ingat nak rembat LENOVO VIBE Z ni. Macam sesuai je kalau nak buat business. Bolehlah nak balas-balas PM dekat fanpage Al-Quran Pelangi Murah dengan lebih pantas lagi. Sekarang ni cuma nak kena buat survey sikit. Dekat mana ya nak baca review lenovo vibe z ni? Review yang tulus dan suci dan bukan review berbayar sangatlah. hehehehe.

Tapi yang ini tab, bukan phone. Kalau anda nak cari smartphone yang rasanya jauh lebih murah kalau nak banding dengan smartphone lain, bolehlah ke website LENOVO MALAYSIA ni. Ini bukan review berbayar ya. hahahaha!!! Saja nak kongsi info. Kot-kot ada yang senasib dengan saya. Guna smartphone Samsung yang menyakitkan hati dan jiwa raga asyik termati sendiri je. Sakit jiwa!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

19 responses to “Murah Sangat Ke Smartphone Lenovo Malaysia?

  1. Ramai juga rakan saya yang beralih ke Lenovo ni.
    Bahrain´s last blog post ..Misteri Di Sebalik Tragedi Dalam Filem Pompeii

  2. Di rumah sekarang ni dah ada 3 telefon Lenovo keluarga punya. Setakat ni memang berbaloi-baloi dan tiada masalah

  3. review telefon pintar nie semua cakap barang diaorang yang canggih tapi kalau dah lama pakai asyik hang sahaja . Setakat nie ipone dan note 3 yang penuh dengan ciri2 istimewa tapi mungkin lenovo dah improve sikit kot

    Mari terjah http://azahairi.com/ untuk tengok apa yang menarik di sana …

  4. Ok la lenovo,

    saya pakai huawei, pun boleh tahan juga dengan harganya yang agak murah berbanding samsung.

  5. Antara gadget yang ramai orang kata murah harganya..hehe
    Hafizul´s last blog post ..Jobdirumah Affiliate dan Pak Cik Hisap Susu Ibu

  6. Kawan saya punya lenovo dah meletup dah pun…baru tahun ni beli…

  7. bohh

    lenovo nih memang bagus…processor bercore-core…laju…bentuk cantik…harga pun terbaik…
    TAPI yang tak bestnyer, lenovo nih tak banyak sensor..kebanyakkanyer tak ada compass sensor…boh apps arah qiblat, kompom tak leh guna…banyak sensor yag tak ada..itu kelemahan lenovo nih…bab lain memang tip top….bab sensor memang hampeh…

  8. shah

    Bleh bagi 5 bintang gak arr..berbaloi.

  9. zulkefli hanafi

    Saya guna s920 dah 4 bln.pada saya okey je.prestasinya ok dan kalau sedikit kekurangan tu kira ok le dgn harganya.kalau beli mahal sngt tapi tak tahu guna sepenuhnya kebolehannya ,membazir jugakan.tqh

  10. saya suka lenovo
    lenovo is the best!

  11. saya pun sekarang tengah survey hp lenovo tapi masih taktau nak pilih model mana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge