Top 10 Ilmu Yang Dibeli Oleh Orang Berjaya Tahun 2013

Top 10 Ilmu Yang Dibeli Oleh Orang Berjaya Tahun 2013! Kenapa saya katakan ilmu? Iyalah, kalau sesuatu yang boleh berikan kita input berguna itu maksudnya ilmulah. Ilmu pelita hidup ya. Ingat tu.

Saya sertai Ashadee untuk tambahkan pendapatan online tetapi saya sebenarnya bukanlah orang yang suka hentam saja kalau bab nak kongsikan sesuatu informasi yang bermanfaat pada orang lain. Kalau nak kongsi dengan orangm saya akan pastikan ianya betul-betul membantu buka asal boleh je.

Setiap kali saya buat keputusan nak promote sesuatu produk atau servis, saya biasanya dah baca testimoni atau review produk tu. Barulah saya berani cuba sendiri ataupun kongsikan info pada kawan-kawan lain. Dekat bawah ini adalah senareai TOP 10 VENDOR TAHUN 2013 yang dikeluarkan oleh Ashadee tetapi hampir semuanya saya sudah kaji dan buat research sendiri dan ya, memang produk-produk ini antara terlaris dan sangat membantu.

Top 10 Vendor Tahun 2013

Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah
Pelaburan Hartanah Tanpa Modal
Samseng FaceBook – Sistem Trafik Percuma Dari FaceBook
Rahsia Emas
Doa Pengasih – Atasi Masalah Percintaan Anda!
Doktor FB – Software Power Letupkan Jualan Dengan Pantas!
Robot FaceBook – Hamba Pemasaran Anda!
Bisnes Mainan Versi 2.0- Buat Duit Dengan eBay
9 Formula Pantas Seru Rezeki
Rahsia Pemasaran Emel

Ini cuma Top 10 sahaja tapi tak bermakna produk-produk lain tak bagus cuma yang tersenarai ni antara PALING LARIS lah. Ramai yang beli dan ramai yang dapat keuntungan dengan pembelian mereka termasuk saya sendiri tapi bukanlah semua sekali saya beli ok. Tak kaya lagi nak borong semua. hahaha! Tapi, kalau ada antara yang nak cuba buat duit online jangan takut-takut beli sebab dah terbukti. Beranikan diri!

Artikel Berkaitan

3 responses to “Top 10 Ilmu Yang Dibeli Oleh Orang Berjaya Tahun 2013

  1. dengan strategi berkesan..kejayaan membuat sales produk yang dipromosikan bukan sesuatu yang sukar
    kakiblog´s last blog post ..Berguru Dengan Juara Contest SEO Eridy

  2. kalau dah laris semestinya sangat membantu dan banyak ilmu dri situ. selamat membaca.
    Denaihati´s last blog post ..Aplikasi Android dan iOS Terbaru Denaihati

  3. Hal2 yang berkaitan dengan uang / duit selalu banyak dicari orang ya ..
    Nice share mbak
    Rina´s last blog post ..How To Create Simple Login / Sign Up Form Using CSS And HTML

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge