SENARAI PENYERTAAN CONTEST REVIEW SIRAPLIMAU.COM

Mesti dah ramai yang tak sabar nak buat SEMAKAN STATUS BR1M 2014 ONLINE kan? Sabar. Sebelum tu, ada lagi tarikh yang lebih penting bagi kami yang sertai contest review blog Sirap Limau Dot Com ni. Tarikh penutup contest dah nak tamat.

Tak tahulah ni peluang macam mana. Tengok daripada senarai penyertaan, boleh tahan ramai! hahahaha! Makin tipis peluang nak menang tapi bak kata sis Akma Omar, kita ni bukan join contest nak hadiah semata-mata tapi nak meriahkan contest dan asah bakat.

SENARAI PENYERTAAN CONTEST REVIEW SIRAPLIMAU.COM

Huwaaa!! Banyaknya blog yang bertanding. kakakaka!! Sabarlah Liza, semoga ada rezeki untuk contest review siraplimau.com ini. Ada rezeki, menang. Kalau tak menang, kita cari duit kepuk-kepuk dengan program jobdirumah yang tiap-tiap hari bagi duit ni. hehehehe!

Artikel Berkaitan

7 responses to “SENARAI PENYERTAAN CONTEST REVIEW SIRAPLIMAU.COM

  1. Wahh boleh tahan gak ramainya..hehe..selamat maju jaya buat semua..
    Hafizul´s last blog post ..Lima Belas Minit

  2. Wau..memang hebat ko liza…..clas gitu…
    ishak´s last blog post ..Video Iklan tahun baru cina 2014 dari ishakhasimi.com

  3. memang ramailah yang bertanding, semoga sukses semua.
    Denaihati´s last blog post ..Pengesahan Halal Jakim diragui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge