Semakan Status BR1M 2014 Online

Semua orang yang dah mohon mesti nak tahu cara SEMAKAN STATUS BR1M 2014 ONLINE kan? Malangnya, saya dah cuba nak buat semakan status Br1m 2014 online untuk mak saya tapi tak boleh rupanya. Cuma ada 2 cara je.

Cara semakan status br1m 2014 hanya boleh disemak dengan cara seperti di bawah ini.

1) CARA SEMAK STATUS BR1M 2014 3.0 : Cara pos.dengan cara pos,penerima akan mendapat surat dari pejabat pos yang berkandungkan status permohonan sama ada lulus atau pun gagal.jika lulus,penerima akan diberitahu tempat dimana penerima akan menebus baucer tersebut.

Kerja Di Rumah

Gaji RM1500 – RM2500 sebulan.
Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².
Berminat, sila layari:

2) CARA SEMAK STATUS BR1M 2014 3.0 : Cara call.cara ini anda boleh terus menghubungi pejabat lembaga hasil dalam negeri LHDN di hotline 1-800-222-500 / 1-800-88-2716.talian ini dijangka akan dibuka awal januari 2014 dan hanya beroperasi dari jam 9 pagi hingga 5 petang setiap hari isnin hingga jumaat.

Semakan Status BR1M 2014 Online tu cuma untuk agensi yang berdaftar je kalau tak silap. Kalau tak percaya, cuba buka laman web rasmi bR1M. Memang tak boleh sebab kena ada password. hehehe! Jadi, sesiapa yang terlibat tu kena bersabarlah ya tunggu posmen atau call.

Jadi, tak payah susah-susah nak buat semakan status br1m 2014 online dah kalau rasa-rasa kita ni rakyat biasa. hahahaha! Cuma, br1m kali ni ada buat sedikit perubahan iaitu setiap permohonan yang lulus, wang bantuan akan terus disalurkan ke akaun bank penerima. Nak elakkan keadaan sesaklah tu. Baguslah kan!

UPDATED 21 FEBRUARY 2014: BR1M 2014 ONLINE, DUIT BR1M SUDAH MULA DIMASUKKAN KE DALAM AKAUN YA MULAI SEMALAM

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

9 responses to “Semakan Status BR1M 2014 Online

  1. Ah rugi la kalau macam ni

    Nak ambik kat pusat pengambilan

    Nak dengar ceramah Meno dengan Biyen

    Tak best la gi ni
    sabree hussin´s last blog post ..Bagaimana Cara Jana Pendapatan Tanpa Modal Pada Tahun 2014

  2. tunggu jer lah duit masuk dalam akaun…
    kalau ada rezeki insya’allah… takkan ke mana…
    Akuro San´s last blog post ..Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

  3. Ya…kita kena sedar diri gak kan..hahaha
    Hafizul´s last blog post ..Lima Belas Minit

  4. Hahah,aku just update jer….letak akaun bank aku..malas nak ke pusat pengambilan…lizz ko dapat br1m rm 500 ker RM 300 ?
    ishak´s last blog post ..Imiginasi dalam menghasilkan rekaan grafik

  5. alamak .. dah tak boleh semak secara online pula .. apa boleh buat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge