Blog Sirap Limau Dot Com Blog Rahsia Wanita Malaysia!

First time saya buka blog siraplimau.com, saya terus angkat kening sebab teruja. Mungkin saya tertarik dengan tema warna yang diguna pakai. Warnanya yang cukup ceria,latarbelakang putih biru turqoise yang segar buat saya tak jadi rasa nak tidur. hahaha! Akhirnya, saya jumpa BLOG RAHSIA WANITA MALAYSIA yang diwarwarkan di sini

Hebat ya. Kalau sebelum ni saya memang suka juga cari informasi berkenaan Rahsia Wanita di blog-blog lain tapi biasanya yang saya jumpa cuma blog luar negara. Sekarang ni kalau dah ada blog siraplimau.com, lagilah bagus kan? Sebab fokusnya adalah pada wanita Malaysia.

BLOG RAHSIA WANITA MALAYSIA-SIRAPLIMAU.COM

BLOG RAHSIA WANITA MALAYSIA-SIRAPLIMAU.COM

Basically, blog siraplimau.com ni akan beri kita informasi berkenaan realiti kehidupan wanita dekat Malaysia ni, rahsia-rahsia perkahwinan, hal-hal berkaitan rumah tangga (mesti ramai suka!), lepas tu untuk wanita-wanita yang hamil pun ada juga maklumat berguna, isu penceraian dan macam-macam lagilah. Cuma, kena rajin terjah jelah macam Abang Nas Ahmad selalu buat! hehehe!

Tagline best. “Segar lagi menyegarkan”, pada saya memang sesuailah sebab macam saya cakap tadi first time tengok blog ini pun memang mata saya terus segar! Belum lagi baca isinya. Kira hebatlah sebab dapat tackle mata pengunjung ok. Artikel-artikel pun dah ada banyak juga. Eee, tak sabar nak cungkil rahsia wanita Malaysia lagi dan lagi!!!

Antara artikel yang menarik perhatian saya setakat ni Petua Menjaga Miss “V”, Isteri Queen Control, sanggup menderita demi anak dan banyak lagilah. Anda boleh terus ke sini untuk baca artikel-artikel lain yang pada saya best sangat sebab dikongsikan dengan cara paling santai.

Lagi apa yang unik dengan blog sirap limau “blog rahsia wanita Malaysia” ni? Oh ada lagi dan saya pasti yang ini merupakan tarikan yang tuan punya blog hebat ni akan gunakan untuk dekatkan diri dengan pembaca blog tersebut iaitu beliau sediakan ruang untuk sesiapa yang ada masalah atau cerita untuk kongsikan dengan pembaca lain!

Kiranya ada “2 ways communication” lah dekat blog ni. Taklah klise macam blog biasa sangat kan? Bagus, silap-silap nanti saya sendiri yang akan hantar email kot. hahahaha!!! Saya kan wanita, mesti boleh punya. Apa-apapun, saya ucapkan tahniah buat tuan punya blog siraplimau.com kerana berani hasilkan 1 blog yang memaparkan cerita-cerita dan rahsia-rahsia wanita di Malaysia. Terima kasih!!

Contest Review Blog SirapLimau.com ini dianjurkan oleh Encik Titan dan ditaja oleh SirapLimau.com

Artikel Berkaitan

13 responses to “Blog Sirap Limau Dot Com Blog Rahsia Wanita Malaysia!

  1. Assalamualaikum… hebat jugakkan blog SirapLimau ni. Bolehlah terjah hari-hari.Rerviewpun amat bermakna dari anda. Apapun saya ucapkan selamat berjaya buat Liza Razak… moga ada rezeki buat Liza. Saya pun dah hantar penyertaaan. Ada masa sudi-sudilah terjah entri yang saya hasilkan jugak.
    Kamil Salleh´s last blog post ..Contest Review Sirap Limau – Segar Lagi Menyegarkan

  2. good luck sis 😉
    ajumohit´s last blog post ..Hari pertama persekolahan sesi 2014

  3. Sepertinya blog ini sangat bagus dijadikan rujukan bagi kita2 kaum hawa ..
    Trims atas infonya
    Rina´s last blog post ..Create Simple Login & Logout Page Without MySQL Database Using PHP Script

  4. salam, gudluck Liz.

    blog tu mmg boleh hilangkan ngantuk 😉

    ps: jemput join kontes saya 😉
    Ummi Hanie´s last blog post ..Mom Blogger Top Referral Contest

  5. gud luck…semakin teruja pulak sy nak join..(huhu biarpun tak reti buat penulisan yg baik?

  6. zara

    Ops biar betul artikel macam tu pun xde..xpe janji bior segar lagi menyegarkan macam sirap limau..

    Vitamin Ibu Berpantang

  7. Setengah entri dalam blog tu, menyeramkan haha
    sabree hussin´s last blog post ..10 Sebab Kenapa Saya Guna Autoresponder Aweber

  8. entri2 diorang ade jugak yang brani, seram bagai, haha…
    Farzli´s last blog post ..Aku review siraplimau.com

  9. blog ini untuk wanita je ke ? hehe
    onlajer´s last blog post ..Sarung Tangan Juga Berbahaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge