Ada Apa Dengan Resepi Nasi Katok Brunei

resepi nasi katok brunei

NASI KATOK BRUNEI

Ada apa dengan RESEPI NASI KATOK BRUNEI? Entah, tapi percaya ke tak banyak sangat keyword masuk mencanak-canak dalam blog saya ini. Saya sibuk, jadi artikel ini pun kenalah ditaip gaya orang sibuk juga. Pendek tapi ada informasi.

Siapa nak Resepi Nasi Katok Brunei boleh dapatkan di artikel ini. Kalau siapa tak tahu apa tu nasi katok, bolehlah saya terangkan sikit. Sebenarnya nasi katok ni nasi lemak versi Brunei punya. Dengar cerita, sejarahnya dulu-dulu di Brunei orang jual nasi lemak ni dengan pergi ke rumah orang dan ketuk-ketuk (katok) pintu rumah.

Sudahnya, jadilah namanya nasi katok Brunei! Tapi tak tahulah betul ke tak cerita tu. Rasanya betul kot. Apa-apaun, terima kasih pada yang sibuk betul cari resepi nasi best ni dekat Google ya dan terus berdesup masuk keyword ini dalam blog cap ayam ini. hehehe!

 

KLIK GAMBAR UNTUK INFO LANJUT

Artikel Berkaitan

5 responses to “Ada Apa Dengan Resepi Nasi Katok Brunei

  1. macam-macam makanan yg popular sekarang nih… nasi ayam penyet lah… nasi katok lah… huhu~
    Akuro San´s last blog post ..Review Homestay Kota Warisan Sepang

  2. Banyak yang cari resepnya tentu akan banyak trafik yang datang
    Nice share mbak 🙂
    Rina´s last blog post ..How To Create Login & Logout Using MySQL Database And PHP Script

  3. Penampilannya biasa namun mungkin ada sesuatu yang membuat ia banyak dicari.
    torik´s last blog post ..Mencegah Badan Menggemuk Karena Kurang Tidur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge