STOK TERBARU AL-QURAN PELANGI MURAH

Alhamdulillah, stok terbaru AL-QURAN PELANGI MURAH sudah dibukan untuk jualan. Oh ya, saya tidak buka untuk dropship ya, sebab belum ready lagi. Rasa macam lebih senang handle bisnes dengan jumlah agen yang tidak ramai.

Sekarang ni tengah fikirkan marketing plan untuk jual produk burung walet halal pulak. Susah juga nak buat research cara jualan produk kesihatan ni ya. Produk burung walet ni belum launch tapi kalau sesiapa yang macam nak cantik dan sihat sangat, dah boleh je nak order. Ready stock tapi saya cakap awal-awal harga dalam range RM120 ke atas ya. Kenapa mahal? Mana ada mahal. Ini murah kalau nak dibandingkan orang Cina jual beribu-ribu ringgit demi kulit halus mulus tu. Kalau nak, cakap ok.

Ok, berbalik pasal al-quran pelangi murah. Dekat bawah ni saya sertakan sedikit gambar untuk tatapan anda tapi kalau nak tengok pilihan warna yang lain boleh terus ke link fanpage Al-Quran Pelangi Murah. Nanti ada orang yang akan layan anda.

AL-QURAN PELANGI TAJWID COVER MATAHARI

AL-QURAN PELANGI TAJWID MATAHARI

Ukuran: A6 (10 x 15 cm)
Cover: Baldu.

Konten Keunggulan:
Al-Quran beserta terjemahan 30 Juzuk.
Warna muka surat ber-warna-warni.
Al Quran quantum wanita.
Tajwid 8 warna.
Fiqih wanita (Shalat, Shaum, Haji, Hamil, Waris).
20 Sejarah wanita dalam Al Quran.
Gelaran wanita dalam Islam.
Agenda muslimah khatam Al quran.
Carta tentang wanita yg haram dinikahi.
Carta tentang ibadah rawatib wanita.
Carta tentang ibadah nafilah wanita.
Indeks ayat-ayat mengenai wanita dalam Al-Quran.
Tips kecantikan mengikut sunnah Rasullulah.
40 Hadits tentang wanita (Arba’in Nisaaiyyah).

AL-QURAN  TAJWID KHAS WANITA NEW DESIGN  (BUKAN PELANGI)

AL-QURAN TAJWID KHAS WANITA NEW DESIGN

AL-QURAN TAJWID KHAS WANITA COVER BUNGA (BUKAN PELANGI)

AL-QURAN TAJWID KHAS WANITA

Ukuran: A6 (10 x 15 cm)
Cover: Baldu.

Keunggulan Mushaf Al Burhan Edisi Wanita Tajwid :
1. Al Quran dan terjemah 30 Juz lengkap.
2. Tajwid berwarna.
3. 744 muka surat berwarna dengan frame bunga.
4. Khat naskah rasm utsmani.
5. Al Quran quantum wanita.
6. Carta tentang ibadah rawatib wanita.
7. Carta tentang ibadah nafilah wanita.
8. Carta tentang wanita yg haram dinikahi
9. Indeks ayat-ayat tentang wanita dalam Al-Quran.
10. 40 Hadits tentang wanita (Arba’in Nisaaiyyah) .
11. Fiqih ibadah wanita.
12. Agenda Muslimah khatam Al quran.
13. Gelar wanita dalam Islam.
14 Tips kecantikan mengikut sunnah Rasullulah.
15. 20 Sejarah wanita yang disebut dalam Al Quran.
16. Kisah tentang wanita pertama dan utama dalam lintasan sejarah Islam seperti Siti Khadijah r.a., Siti Aishah r.a., Ummu Salamah, dan ramai lagi.

AL-QURAN PELANGI MANAGEMENT DIRI WANITA

AL-QURAN PELANGI MANAGEMENT DIRI WANITA

Ukuran: A6 (10 x 15 cm)
Cover: Baldu.

Konten Keunggulan:
Al-Quran beserta terjemahan 30 Juzuk.
Warna muka surat ber-warna-warni.
Al Quran quantum wanita.
Tajwid 8 warna.
Fiqih wanita (Shalat, Shaum, Haji, Hamil, Waris).
20 Sejarah wanita dalam Al Quran.
Gelaran wanita dalam Islam.
Agenda muslimah khatam Al quran.
Carta tentang wanita yg haram dinikahi.
Carta tentang ibadah rawatib wanita.
Carta tentang ibadah nafilah wanita.
Indeks ayat-ayat mengenai wanita dalam Al-Quran.
Tips kecantikan mengikut sunnah Rasullulah.
40 Hadits tentang wanita (Arba’in Nisaaiyyah).

AL-QURAN PELANGI MANAGEMENT DIRI LELAKI

AL-QURAN PELANGI MANAGEMENT DIRI LELAKI

Ukuran : 10.5 cm x 15 cm
Bahan Cover : Baldu.

Dimuatkan dengan:
1. Al-Quran Lengkap 30 Juzuk beserta terjemahan/tafsir.
2. Menggunakan Rasm Uthmani.
3. Kertas QPP, 656 Hal (Full colour)
4. Kertas yang berwarna warni seperti pelangi.
5. Menggunakan tajwid sistem warna.
6. Hadits-hadits tentang meningkatkan kualiti diri/kepahlawanan.
7. Membahaskan 10 ciri pahlawan sejati/peribadi unggul.
8. Membahaskan kisah 10 contoh pribadi unggul dalam sejarah.
9. Membahaskan 10 naluri peradaban dalam al-Quran dan Sunnah.
10. Terjemahan Kementerian Agama RI.
11. Design Cover yang indah dan bahan baldu yang berkualiti, susuai untuk lelaki dan wanita.

Ok, dah kemaskini stok terbaru Al-Quran Pelangi Murah Malaysia. Sebenarnya banyak lagi design tapi nanti kalau letak semua payahlah kan nak tunggu anda semua like page kami ni. hehehehe! Like dan beli ok. Untuk pertanyaan harga boleh juga email terus ke lizarazak84[at]gmail.com. Wassalam (penatnya menaip. penatnya!)

Artikel Berkaitan

13 responses to “STOK TERBARU AL-QURAN PELANGI MURAH

  1. wah! cantik juga stok terbaru al quran
    kakiblog´s last blog post ..Review Blog Khairulasrol.com

  2. Cantik sekali Al Qur’an-nya, kalau color full semacam ini bisa membuat kita bersemangat membaca. Untuk hadiah/gift juga bagus nie…
    Semoga banyak yang beli mbak. selalu sukses ya ..
    Rina´s last blog post ..Create CSS3 Animation Webpage Using Animation And Transform Effects

  3. Cantik lagi menawan. Sangat sesuai untuk diri sendiri dan dihadiahkan utk pengantin baru. Nanti hadiah Al-Quran, dikatakan kita ni men……i??
    Kamil Salleh´s last blog post ..Template Baru Untuk Tahun Baru 2014

  4. comel dan cantik, size kecik macam ni senang nak bawak ke mana-mana. semua khas untuk perempuan yer….
    Denaihati´s last blog post ..2014 bermula dengan langkah kanan semuga berterusan

  5. Semoga dimurahkan rezeki dari bisnes yg dilakukan InsyaAllah
    halif´s last blog post ..Anekdot Kembali ke ‘Sekolah’

  6. mustafa

    Salam. Boleh bagi senarai harga Quran Pelangi yang sis jual tu tak?

  7. Muhammad Safwan bin Abdul Jamil

    assalam… saye nk buat dropship untuk Alquran ni boleh?? terima kasih..

  8. nora

    boleh bg harga x alquran wanita tu?

  9. habsah

    As salam..

    Boleh saya tau berapa harga quran ini..
    AL-QURAN TAJWID KHAS WANITA COVER BUNGA (BUKAN PELANGI)
    saya berminat nak beli untuk bagi hadiah…

  10. nurul

    Salam, bleh tau harga alquran pelangi management diri lelaki & yg utk wanita tk ?

  11. malisah

    Blh tahu hrge nye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge