Doa Mohon Banjir Tidak Berlarutan

Doa Mohon Banjir Tidak Berlarutan ini rasanya sesuai sangat baca sekarang. Kawasan rumah saya belum pernah kena banjir, Alhamdulillah. Tapi, simpati sangat pada yang terkena ujian ni. Tinggi betul air dekat Kuantan!

Dekat mana saya ambil doa mohon banjir tidak berlarutan ni? Haruslah dekat Twitter. Inilah masalahnya bila baca Al-Quran tapi tak teliti betul-betul terjemahan dan maksud Al-Quran. Sekarang baru berjinak-jinak baca Al-Quran terjemahan. Sekarang semua Al-Quran pun cantik-cantik macam di jual dekat sini.

DOA MOHON BANJIR TIDAK BERLARUTAN

 

Saya mengaku saya jakun sangat bila terbaca tweet Doa Mohon Banjir Tidak Berlarutan ni tadi sebab langsung tak terfikir ada doa ni dalam Al-Quran. Harap yang terbaca artikel ni pun sudi-sudilah baca sekali doa ni untuk saudara-saudara kita yang dilanja musibah banjir sekarang ni.

Artikel Berkaitan

10 responses to “Doa Mohon Banjir Tidak Berlarutan

  1. jomlah amalkan terutamanya kawasa yang ditimpa bencana.
    Denaihati´s last blog post ..Blog Khazanah yang akan ditinggalkan

  2. harap-harap saudara kita yang menghadapi banjr tabah dengan ujianNya dan kita sama-sama doakan mereka kuat hadapi semua ini. Aminnn
    Khairul Zamri´s last blog post ..Contest SEO Eridy

  3. Sama-samalah kita memohon supaya banjir tidak berterusan…
    Izzuddin Fauzi´s last blog post ..Windows 8.1: Lebih Baik dari Windows 8

  4. Hujan tu memang rekeji tapi kalau berlebihan bisa menjadi bencana
    Terima kasih atas sharing doanya, Insya Allah akan saya panjatkan juga 🙂
    Rina´s last blog post ..Best List To Get Free Stock Photos And Images For Your Website

  5. tahun ni mmg byk cubaan utk org pahang n kemaman..mungkin ada sesuatu yg nak tunjukkan oleh Nya…
    Zufar´s last blog post ..Panduan Bercuti ke Tempat Menarik Di Terengganu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge