Video Youtube Paling Santai Tapi Paling Terkesan

Wow!! Alhamdulillah, tiba-tiba hari ini Allah gerakkan jari jemari yang comel tak berapa nak comel ni untuk klik pada video Youtube ceramah Ustaz Nouman Ali Khan. Ini bukan ceramah penuh selama 3 jam, jadi InsyaAllah anda pun tak akan mengantuk kalau tengok.

Be caring and inviting towards the Deen | Nouman Ali Khan

p/s: Kalau rasa dah terbuka hati nak beli Al-Quran lain daripada lain sikit designnya boleh cari di Al-Quran Pelangi Murah. Al-maklum kan dah tahun baru hijrah sekarang ni.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

10 responses to “Video Youtube Paling Santai Tapi Paling Terkesan

  1. Zalora Team

    Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    • salam,

      Alhamdulillah. terima kasih atas komen yang diberi. InsyaAllah saya akan email pihak Zalora untuk bincang lanjut dengan idea kerjasama yang akan ditawarkan.

  2. menarik video nih. thanks for sharing~

  3. wow, dapat projek dengan zalora ker? huhu

  4. Saya nak share satu. CUba dengar ceramah dari Mufti Ismail Menk. In english tapi simple english dan surely senang faham. cubalah cari di You Tube. 🙂

  5. aku…kalau bab ceramah macam nie..aku suka ustaz azhar idrus,kerana ceramah beliau kelakar dan mudah difahami

    • mengikut sumber yang boleh dipercayai, UIA ni wahabi. cuba teliti baik-baik cara ceramah beliau. terlalu menjurus ke arah wahabi. tapi biar wahabi, jangan syiah. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge