Tool FB Marketing Paling Awesome | Software FB Graphic Editor

Masa mula-mula terbukak web jualan Software FB Graphic Editor ni, saya hampir menjerit macam lelaki dalam iklan Zalora tu. Betul, tak tipu. Kenapa? Mungkin kerana saya kategori buta seni dan bila ada software macam ini depan mata, haruslah terpaku!

Kalau ada yang dah baca artikel saya yang lepas, “Penangan Pemasaran Cara Doktor FB”, terima kasih ya! Mungkin lepas ni, lepas saya dah pandai buat grafik canggih-canggin guna software fb graphic editor ni, hasil jualan di Fanpages saya naik sikit kot (keyakinan kau memang tinggi sangat, kan???)

FB GRAPHIC EDITOR

Cantik kan? Kalau anda jenis pandai guna Adobe Photoshop, mungkinlah anda tak perlukan software macam ni tapi kalau orang macam saya yang memang tak pandai dan tak suka dengan graphic editor yang berat-berat dalam laptop ni memang tersangatlah suka ada software ni.

Senang hidup. hehehehe!

Saya syak, mungkin lepas ni (lepas siap artikel sharing is caring ni) saya akan terus belajar tuorial cara nak guna FB Marketing ni. Dekat Youtube pun ada cara macam mana nak guna SOFTWARE FB GRAPHIC EDITOR ni. Harapnya membantulah.

Saya belum habis godeh Software Fb Graphic Editor lagi tapi rasanya tak perlu nak pertikaikan sangat kalau hati dah suka. Lagipun, saya dah tengok tutorial yang dekat youtube tu. Mudah sangat nak faham. Paling best, software ni 100% WEB BASED, maksudnya tak payahlah nak install segala khazanah dalam laptop. Pulak tu ada BERBILLION (tipu lah, beratus-ratus je) built in design. Kita boleh edit je ikut suka hati. hahahaha!!!

Semoga berkepuk-kepuk lagi passive income hasil guna fb graphic editor ni. Alah, bukan mahal sangat pun kalau nak dibandingkan dengan harga kita beli Prosperity burger 10 kali. Baru RM 90 je dan yang penting boleh guna untuk kaut untung balik. InsyaAllah.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

8 responses to “Tool FB Marketing Paling Awesome | Software FB Graphic Editor

  1. wah! menarik gak benda nih… tapi nak kena belilah pulak.. huhu~
    Akuro San´s last blog post ..Apa Yang Anda Akan Lakukan Bila Sedih Dan Putus Asa?

  2. nampak mudah nak guna dan mesra pengguna solfware ni. video ni pun jelas macam mana nak guna.
    Denaihati´s last blog post ..Personaliti Online Paling Berpengaruh di Malaysia

  3. bagus juga tool ni,klik-klik je dah siap design , harganya pun berbaloi
    wazy´s last blog post ..Hello world!

  4. udi

    dimana nak beli software ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge