Tugasan Mudah Dengan Program Jobdirumah

Program Jobdirumah datang lagi. Haah dah macam program main-main pula bunyinya ya? Ok taklah, kenapa ramai sangat yang takut nak libatkan diri dengan program yang bukan seorang dua sudah sertai tapi dah ramai. Anda boleh juga baca testimonial di laman web Program Jobdirumah.

Soalan yang 1001 orang akan tanyakan pada saya tentang program jobdirumah ini adalah seperti “betul ke program ni boleh buat duit?” dan “kerja macam mana yang diorang akan berikan  pada kita ya?”. Ok, baca jawapan pendek dan ringkas saya di bawah ini ya.

Baca baik-baik.

Untuk soalan pertama, jawapannya saya sudah terangkan banyak kali dan ada juga 2 artikel berkaitan kalau anda sudi nak baca. Pernah tak dengar orang cakap, kalau nak berjaya jangan malas? Pernah? Hah, silalah baca artikel Rezeki Jobdirumah Dan Jom Niaga Paling Konsisten dan Program Jobdirumah Terbukti Boleh Dipercayai ini ok. Nak buat duit kan?

Ok, soalan yang pertama tu ada jawapannya dalam artikel-artikel sebelum ini. Untuk soalan kedua pula, saya terpaksa jawab di sini sebab memang belum ada diterangkan pun dalam artikel-artikel lain. Untuk program jobdirumah ni, anda boleh buat beberapa jenis pekerjaan sampingan sebagai contoh translator bahasa sekiranya anda ada kelebihan menulis dalam bahasa-bahasa lain, jurutaip bagi syarikat-syarikat, anda juga boleh ambil tugas untuk memasukkan data berkaitan skop kerja syarikat dan banyak lagilah.

Yang penting, sebelum anda sertai program jobdirumah ini anda perlulah ada sedikit skills. Tak perlu hebat-hebat cuma basic sahaja sudah cukup. Anda ada basic bahasa English yang biasa-biasa, anda pernah main-main dengan microsoft word dan microsoft excel pun dah lebih daripada cukup.

Caranya mudah sangat. Nanti, pihak Jobdirumah akan senaraikan kerja-kerja kosong daripada syarikat yang berdaftar dengan mereka dan juga daripada enjin carian yang lain, anda tak perlu buang masa nak pergi google maklumat tentang syarikat tersebut semata-mata nak tahu spam atau tidak sebab pihak jobdirumah dah lakukan! Anda tinggal pilih dan “deal” dengan syarikat itu sahaja. Buat kerja dan lepas tu dapat duit!

Mudah kan? Blur lagi tak dengan program jobdirumah ni? Buang jauh-jauh perasaan takut-takut nak cuba sesuatu yang baru. Kalau anda tak cuba, mana nak tahu? Saya pun selalu sertai mana-mana program, sebab nak dapatkan pengalaman. Jadi, selamat mencuba. Anda boleh mendaftarkan diri sekarang sebab mereka limitkan penyertaan, untuk hari ini cuma tinggal 2 kekosongan sahaja. Good luck! Daftar sini

Artikel Berkaitan

5 responses to “Tugasan Mudah Dengan Program Jobdirumah

  1. Saya pun pada mulanya ragu-ragu tetapi banyak merujuk kepada hasil tulisan Liza di sini. Baru aje joined semalam. Insyaallah akan cuba buat duit 🙂 Kalau memang ada rezeki apa salahnya mencuba. Bukan kena angkat berat ke apa pun…

  2. Assalamualaikum Liz. Nailah haritu nak join sebab Nailah suka bab2 typing pakai word or excel ni. Kihkihkih. Tapi tu la. Masa tu preggy pulak and morning sickness. Terus tertangguh. Ingat dah deliver baby, nak cuba juga amik satu job tengok mcm mana. Daripada duduk rumah melangok kan. Baik cari income sikit. Hehe. Anyway, jazakallahkhukhair Liz sbb awak berjaya pengaruh dan buat saya percaya job dirumah ni. 😉

    • waalaikumusalam, kalau Nailah memang duduk rumah dan ada basic ilmu2 apa salahnya cuba. daripada goyang kaki, nanti time anak tidur boleh je buat keje.hehehehe

  3. Nak tiru r buat artikel camni hhehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge