CARA TEMPAHAN QURBAN AQIQAH ONLINE MURAH DI KEMBOJA BERSAMA EQURBAN

QURBAN AQIQAH ONLINE MURAH DI KEMBOJA BERSAMA EQURBAN sudah dibuka seperti dalam artikel terdahulu. Macam mana nak buat qurban online? QURBAN AQIQAH ONLINE sebenarnya jauh lebih mudah ya. Saya sendiri pernah membuat tempahan QURBAN AQIQAH ONLINE bersama eQurban.

Buang jauh-jauh perasaan risau kalau-kalau program Qurban Aqiqah Online anjuran eQurban ini tidak boleh dipercayai kesahihannya. Kenapa? Macam yang saya nyatakan di atas. Mula-mula masa terfikir macam mana nak buat qurban online tu, risau juga tapi saya sendiri memang dah membuat tempahan Qurban Dan Aqiqah Di Kemboja bersama eQurban sebelum ni. Sangat puas hati!

qurban-aqiqah-online-murah

Diluar, memang banyak lagi program TEMPAHAN QURBAN AQIQAH ONLINE MURAH yang ditawarkan oleh pihak lain. Anda boleh pilih mana-mana ikut pilihan hati sebenarnya, tiada siapa halang. hehehehe! Tapi, kalau anda tanya pendapat saya secara personal, semestinya saya TETAP CADANGKAN anda pilih eQurban sebab saya boleh tunjuk bukti sijil sebagai bukti.

Oklah, kali ini saya tidak mahu bercerita panjang berkenaan kisah benar seorang hamba Allah tentang kuasa ibadah qurban yang beliau alami selepas melakukan ibadah qurban semasa musim haji. Sangat hebat dan banyak sangat hikmah bila kita yakin melakukan ibadah yang mulia ini. Ramai sudah alami, kalau anda masih belum pernah lakukan ibadah qurban atau aqiqah, janganlah teragak-agak ya. Alamailah sendiri kenikmatan ibadah ini 🙂

KLIK UNTUK TERUS MENEMPAH 

Baiklah, oleh kerana Hari Raya haji 2013 pun dah tak lama lagi kan? Dijangka jatuh pada 15 Oktober 2013. Jadi, saya nak terangkan CARA TEMPAHAN QURBAN AQIQAH ONLINE MURAH DI KEMBOJA BERSAMA EQURBAN kepada anda yang berminat nak lakukan ibadah qurban pada musim raya haji tahun ini ok.

TEMPAHAN QURBAN AQIQAH ONLINE MURAH DI KEMBOJA BERSAMA EQURBAN

1) Anda boleh dapatkan info di Facebook eQurban atau boleh terus layari laman web rasmi eQurban

2) Seterusnya anda pilih bahagian qurban yang anda kehendaki, kemudian klik ‘Tempah Sekarang’.  Antara pilihan yang ada adalah seperti berikut:-

Harga untuk satu bahagian lembu adalah RM 250
Harga untuk satu ekor lembu adalah RM 1750
Harga untuk satu ekor kambing adalah RM 550

3) Buat pembayaran secara online melalui Maybank atau CIMB dan selepas anda membuat bayaran, Isi Borang Tempahan / Pengesahan Bayaran untuk diisikan maklumat penuh pembayaran termasuk bilangan bahagian/ekor yang telah ditempah serta penama yang melakukan qurban tersebut.

Siap proses tempahan qurban aqiqah online anda!! Urusan seterusnya akan diuruskan oleh pihak eQurban. Anda tidak perlu risau, mereka mempunyai team yang sangat ramai dan InsyaAllah urusan ibadah qurban yang dipertanggungjawabkan kepada mereka akan mereka galas sebaik mungkin (eQurban sangat berpengalaman ya)

Oklah, rasanya cukup dulu artikel CARA TEMPAHAN QURBAN AQIQAH ONLINE MURAH DI KEMBOJA BERSAMA EQURBAN saya ni. Perlu diingatkan ya, tempahan qurban 2013 ini dibuka sehingga 07 Oktober 2013. Masih belum terlambat untuk kita sama-sama melakukan ibadah korban tahun ini, semoga ibadah kita diterima Allah. Amin

Artikel Berkaitan

10 responses to “CARA TEMPAHAN QURBAN AQIQAH ONLINE MURAH DI KEMBOJA BERSAMA EQURBAN

  1. sy punye entri tajuk ni pun x up2 lagi huhu busy punya pasal
    Khairul Zamri´s last blog post ..Ubat Ulser

  2. memang bagus ada khidmat mcm equrban ni. kita takdelah pening kepala nak fikir pasal urusan jual beli ni. juga tak perlu nak hadir sama semasa ibadah qurban dijalankan
    Ladfe Amir´s last blog post ..Aksi Ikan Tembakul Ikan Belacak

  3. Ehehe macam mana cara nak buat equrban pulak yer…ehehe…
    adikensem´s last blog post ..Selamat Hari Malaysia 2013

  4. saya juga percaya qurban dan akikah secara online lebih mudah..
    kakiblog´s last blog post ..Kaji Selidik Tentang Backlink Melalui Blogwalking

  5. Situs eQurban bisa jadi rujukan dikala ingin melaksanakan ibadah kurban, dengan bantuan mereka kita jadi dipermudah untuk urusan kurban…
    Semoga banyak yang berkurban melalui eQurban 🙂
    Rina´s last blog post ..How To Redirect Visitors By Country IP Address To Specific URL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge