Rezeki Jobdirumah Dan Jom Niaga Paling Konsisten

Alhamdulillah, rezeki daripada Jobdirumah dan Jom niaga sentiasa ada walaupun tengah syok beraya. Affiliate Jobdirumah bukanlah program scam ya dan begitu juga dengan Jom niaga. Platform Jom Niaga adalah terbaik setakat ini kalau nak dibandingkan dengan program affiliate lain dan produk-produk MEMANG TERBAIK!

Kita jangan bandingkan untuk perkara yang rumit-rumit, tapi kita ambil contoh yang paling mudah. Cara pembayaran sahaja. 2 program affiliate ini sangat konsisten ya. Tak ada masalah server senggugut ke apa ke, bila sampai masa mereka perlu bayar kita, mereka akan bayar dan screenshot seperti dibawah kita boleh lihat dalam email kita.

jobdirumah jomniaga

 

Untuk elakkan orang kata kita menipu screenshot macam beribu-ribu-ribu IM selalu buat, saya tak delete pun email-email yang tak berkaitan untuk ditunjukkan itu. hahahaa! Kalau rasa teruja, bolehlah rujuk artikel berkenaan jobdirumah di sini  dan di sini. Untuk artikel berkenaan Jom niaga pulak, anda boleh cari tips di sini 

Oh ya, ramai juga yang tanya secara personal berkenaan keberkesanan guna fanpage untuk tujuan bisnes. Maaflah, saya bukan tak nak layan tapi sekarang kan musim orang makan kuih raya. hehehehe! Tercekik, mana nak jawab soalan peminat misteri (yang ini reka cerita), mana nak suap kuih raya dalam mulut. So, saya cuma mampu senaraikan antara artikel berkaitan Fanpage yang InsyaAllah membantu anda ya.

Bina Fanpage Percuma Tapi Dapat Pulangan Berbaloi

Teknik Meningkatkan Jualan Dengan Aplikasi Doktor FB

Anda Perlukan Khidmat Doktor FB

Itu saja perkongsian tak seberapa untuk hari ini. Oh ya, ada sesiapa yang nak borong Al-Quran Pelangi Medina yang superb cantik untuk dijual balik semula dengan keuntungan 100%? Bolehlah jalan-jalan cari makan di fanpage ini untuk sebarang pertanyaan. Lepas ni saya nak kongsi rahsia kecantikkan Irma Hasmie pulak. Next artikel ya!

Artikel Berkaitan

19 responses to “Rezeki Jobdirumah Dan Jom Niaga Paling Konsisten

  1. wah~ mantop!
    yg pasal borong Al-Quran tuh, rasa mcm berminat pula.. nanti saya survey link fanpage yg diberi~ ; )
    Akuro San´s last blog post ..Kebun Terbakar Dibelakang Rumah

  2. belum lagi nak mula… teruja pula 🙂
    yangbaik´s last blog post ..Perhati siapa kawan kita

  3. Tahniah liza….memang best dengan jobsdirumah dan jomniaga
    daddydee´s last blog post ..Seluar Jeans Skinny Boleh Jejas Prestasi Seks?

  4. ranking kak liza pon tinggi dekat website job di rumah tu..dah setaraf brader denaihati..hehe
    Fakarepain´s last blog post ..KHASIAT DAN KEBAIKAN PETAI

  5. eh..job dirumah plak..silap2..jom niaga yan saya nk tulis sebenarnya..keh3
    Fakarepain´s last blog post ..KHASIAT DAN KEBAIKAN PETAI

  6. jauh berjaya dah ko sekarang… tumpang gembira. hoho
    Azah´s last blog post ..Hebatnya Hukum Karma

  7. Semoga rejekinya makin bertambah mbak
    Terus blogging dan share ilmunya ya 🙂
    Rina´s last blog post ..Best List of Free Download Responsive Premium Blogger Templates

  8. Pingback: Couple Set Al-Quran Pelangi Untuk Hantaran Atau Cenderahati | Lizarazak.com

  9. Salam, first time sampai sini. Saya ni orang baru nak belajar blogging walaupun tak setaraf usia. Terima kasih byk yg saya pelajari sejak dari tadi membaca. Yg jobdirumah tu macam interested pulak. Yalah, apa2 pasal duit masuk kencang mmg bestkan.
    mummydearie´s last blog post ..Meet My Superheroes

  10. Pingback: Apakah 10 Keyakinan Dalam Hati Anda? | Lizarazak.com

  11. yep setuju, dua dua tu memang terbaik
    Juan´s last blog post ..DVDrip dan Torrent KL Gangster 2 (2013) – Isu Perfileman Semasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge