Lizarazak Dot Com Kini 5 Tahun

Alhamdulillah, tinggal lagi beberapa hari saja lagi blog picisan ini akan melangkah masuk tahun yang ke 5. Tadi, baru saja saya selesaikan urusan pembayaran untuk renew hosting. Semuanya sangat pantas bila berurusan dengan pihak Serverfreak.

Mula-mula rasa macam nak buat contest tapi tak tahu nak buat contest macam mana. Lagipun, duit dah banyak keluarlah untuk musim raya ni. hehehehe! Kalau ada yangs sudi nak sponsor, bolehlah kot saya buat contest! Saya bukan tak nak buat contest, tapi kalau nak buat contest saya nak buat yang boleh beri manfaat pada semua bukan untuk kepentingan diri saya je. Tak bestlah kan macam tu nanti.

**DAPATKAN AL-QURAN MEDINA TAJWID SEKARANG!!**

Pejam celik, pejam celik sudah masuk 5 tahun blog Lizarazak Dot Com ni. Walaupun blog ini macam blog cap ayam, tidak hebat mana, tuan blog tidak pernah masuk mana-mana video (gelak hentak kaki) tapi saya syukur sangat sebab dengan blog inilah saya belajar macam-macam!

Ilmu berblogging, ilmu affiliate, ilmu marketing facebook, ilmu nak menang contest SEO, ilmu nak berbisnes tip top secara online, ilmu marketing produk Al-Quran, begitu juga produk kecantikan Radiglow, dan macam-macam lagilah. Terlalu banyak income yang saya dapat melalui blog ini. Tak sehebat Bro Denaihati, kak Yanmie, dan saudara Ariffshah tapi bolehlah. Asalkan duit masuk setiap hari. hehehehe!

Hampir 2 minggu bercuti raya dan insyaAllah lepas ini saya akan mulakan semula aktiviti bisnes-bisnes saya. Pada sesiapa yang nak cari Produk Kecantikkan Radiglow dan Al-Quran Pelangi boleh hubungi saya ya. Saya akan bantu mana yang boleh.

5 tahun bersama Serverfreak. Kalau dah 5 tahun, maksudnya servisnya OK lah. hehehehe! Saya sangat sangat syorkan pada blogger yang mahu berblog secara lebih serious, dapat jana income setiap bulan, jangan teragak-agak nak beli domain dan sewa hosting di Serverfreak ini. Servis tahap 5 bintang! Good luck!

Artikel Berkaitan

22 responses to “Lizarazak Dot Com Kini 5 Tahun

  1. happy birthday, blog Lizarazak.com! tak popular tak per.. asalkan dpt buat duit, itu pun da kira hebat gak~

  2. Hebat.. Selamat maju jaya yea lizarazak 🙂

  3. selamat ulang tahun lizarazak.com yg ke5 dan selamat hari raya. serverfreak memang terbaiklah….
    Denaihati´s last blog post ..Mari belajar buat blog dengan WordPress

  4. Tahniah & selamat harijadi buat blog lizarazak.com – genap usia 5 tahun. moga blog ini akan terus maju jaya di masa akan datang, insya Allah…
    ciklaili.com´s last blog post ..Raya Bersama Kawan-Kawan SMKASL

  5. tahniah…teruskan berblog
    Shahrul´s last blog post ..Salah Rajagobal atau salah siapa?

  6. kalau papankekunci.com ada lagi pun dah 3 tahun setengah…congratz tu liza razak dot com

  7. duit masuk setiap hari???
    jeng3..
    nak cket..heheh

  8. selamat ulang tahun yang ke-5 buat lizarazak.com
    semoga makin sukses dan jaya 🙂
    Rina´s last blog post ..Create CSS Responsive Pricing Tables Design For Website

  9. Antara blogger-blogger awal jugak la ni di Malaysia….

  10. Tahniah Lizz !! Rupanya dh 5 tahun sy jd silent reader awk.. kipidap..

  11. TAHNIAH SUDAH 5 TAHUN BERBLOGGING.
    p/s: takde contest pape ker sempena 5 TAHUN ni, heh 😛
    hafidz´s last blog post ..Cek Ketiga Nuffnang

  12. mantab!!!semoga semakin sukses, good luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge