Teknik Meningkatkan Jualan Dengan Aplikasi Doktor FB

Doktor FB semakin dapat tumpuan nampaknya sekarang. Review Doktor FB boleh baca dekat blog sahabat-sahabat yang lain. Kenapa agaknya aplikasi Doktor FB ini semakin mendapat sambutan ya? Hari ini saya nak sambung lagi sikit artikel yang telah memberi saya duit beratus ini

Tapi sebelum itu saya nak beri warning awal-awal ya. Artikel mungkin tidak sesuai untuk anda yang tidak ada langsung terfikir cara untuk tambah pendapatan melalui Facebook. Artikel ini cuma akan sangat membantu sekiranya anda SERIOUS mahu jana pendapatan dengan Facebook, samada melalui program dropship atau berniaga produk sendiri. Terpulang.

Jadi, bagaimana aplikasi Doktor FB ini akan bantu tingkatkan jualan produk anda? Pertama, aplikasi ini akan membantu anda mendapatkan like dan leads yang banyak dengan gabungan  teknik paling best. Apa? Teknik viral seperti Groupon, dan “urgency method”. Macam mana cara teknik ini berfungsi, anda boleh dapatkan info di laman aplikasi Doktor FB.

Keduanya, yang ini menarik pada mereka yang betul-betul serious untuk mengumpul emel pengguna. Aplikasi Doktor FB ini akan membantu anda untuk mengumpulkan senarai emel potential customer anda dan rasanya kalau sesiapa yang sudah lama dengan bisnes online mesti tahu betapa pentingnya senarai emel ini untuk “beranakkan duit” ya dalam akaun. Tolong fahamkan sendiri teknik rahsia ini di laman aplikasi Doktor FB. Tak akan semua nak bersuap, kan?

Dekat laman web Aplikasi Doktor Fb ini ada juga diberikan contoh bagaimana aplikasi ini berfungsi. Akan diberikan gambaran step by step lah kiranya macam mana teknik meningkatkan jualan anda dengan platform Facebook tercinta ni hah. Dulu, saya tak percaya Facebook boleh buat duit sebenarnya. Tapi, bila sudah terlibat sama berjual dah lain dah persepsi saya.

Sekarang ni saya lebih seronok berjual di Facebook, hari-hari duit masuk. Tambah lagi dengan pendapatan daripada program Affiliate yang memang setiap hari Rabu ada je duit masuk dalam account Harimau saya. Alhamdulillah. Sekarang ni tengah bulan Ramadhan. Pada siapa yang nak buat duit raya, inilah masanya.

Siapa yang minat nak belajar Cara Membuat Putu Piring, Putu Bambu Dan 10 Aneka Putu, boleh belajar di sini. Siapa yang teror dan minat buat kuih raya, boleh belajar buat kuih tu dan kemudian belajar pula teknik jual kuih raya dan jadi kaya raya. Sebenarnya banyak lagi. Kalau anda ada duit dan nak untung, belilah ebook-ebook ni tapi kalau belum ada duit, kumpul duit dengan join affiliate Jom Niaga. Ada duit, bolehlah bersedekah. Jangan makan solo pulak! hehehehe. Apa jauh sangat lari tajuk ni. Oklah, kepada yang nak beli aplikasi Doktor FB ni boleh beli dengan kadar segera sebab harga boleh naik pada bila-bila masa saja. Good luck!

p/s: Orang asyik tanya je, betul ke boleh buat duit dengan Job Di Rumah tu? Jawapan pukal, BOLEH! Minggu ni je saya dapat 2 kali email yang kata dapat duit. Sekian

Artikel Berkaitan

22 responses to “Teknik Meningkatkan Jualan Dengan Aplikasi Doktor FB

  1. Ada menghadiri seminar FB Ads. Sekarang ini bereksperimentasi.
    akubiomed´s last blog post ..Juadah berbuka ringkas di hari pertama Ramadhan

  2. adik saya memang buat jualan di FB nih, rasanya beliau maybe boleh cuba kaedah ini, nmpk terbaik
    Juan´s last blog post ..Buat Duit Online Sambil Belajar Untuk Mahasiswa

  3. sangat kena keluarannya, FB menjadi medium untuk berniaga yang sangat efektif 🙂
    zuan´s last blog post ..“I’m A Cheap Person” – Dari Seorang Cheapo, Ke Seorang Jutawan Hartanah

  4. Aplikasi yang memang amat diperlukan dalam bisnes online
    daddydee´s last blog post ..Mencari Putu Bambu

  5. ada apa yang di perlukan tidak akan menjadi masalah.selamat mencuba semoga pendapatan segera bertambah.

  6. rasanya boleh dicuba untuk bizz online sekarang ni..
    myvitrd´s last blog post ..Honda Jazz Baru CKD Bulanan Serendah RM755

  7. macam menarik je drfb ni…nak try lah sebab macam boleh tolong je 😉
    Bean Moreno´s last blog post ..Mula Berniaga Di Bulan Ramadhan. Jom Ushar Dress Like Casual

  8. terima kasih di atas perkongsian info… Aplikasi Doktor facebook memang terbaik… Boleh dapat banyak like melalui Fanpage…
    Anuar´s last blog post ..Saya Bukan Along, Saya Cuma nak tolong..

  9. sesiapa yang buat bisnes online wajib dapatkan aplikasi ni ..pasti menguntungkan 🙂
    puteri kasih´s last blog post ..Isu Kapel Seminggu Lagi?

  10. Ini rupanya apps yang heboh diperkatakan tu…..
    tapi kalau dah tahu teknik FB ni tak sukar nak tambah Likes dsbnya.

  11. fb tempat yang bagus untuk berpromosi soalnya banyak sekali pengguna aktif di sana dan pada kumpul semua tu… saya rasa aplikasi ini bakalan banyak dicari2 siapa saja. terus tingkatkan promosi, Insya Allah banyak yang beli dari link affiliasi anda mbak
    sukses selalu 🙂
    Rina´s last blog post ..Create Responsive Horizontal Dropdown Navigation Menu with HTML & CSS

  12. Pingback: Jangan Pandang Rendah Kuasa Iklan Di Facebook | Lizarazak.com

  13. Sekarang ni saya lebih seronok berjual di Facebook, hari-hari duit masuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge