Radiglow Cantik Bukan Pada Alat Make Up

Produk Radiglow ni mesti tak ramai yang familiar lagi. Bukan macam Aura White kan? Tapi saya lebih suka nak promote Radiglow ni sebab cara nak cantik tak banyak karenah macam Aura White. Kenapa? Radiglow ni tablet, Aura White kena bancuh,  saya malas dan Radiglow ni table, senang!

Alahai jujur betul. Tapi, memanglah saya tak berapa suka nak cantik tapi kena bersusah payah sangat. Aura White tu nak kena bancuh-bancuh, lepas tu ada pantang larang kan? Tak boleh minum coffee atau nescafe. Ya Allah, saya ni hantu kafein! Tak mungkin boleh lepas pantang tu. Hiks!

Seorang teman memperkenalkan saya dengan Produk Radiglow Premium ni. Saya tengok testimoni gambar-gambar artis yang dah guna Radiglow ni, wah terjebak juga sebenarnya. Patutlah muka Irma Hasmie makin cantik, putih dan halus kan? Rupanya beliau ambil tablet Radiglow. Pecah rahsia!! Yana  Samsudin pun sama ok

RADIGLOW SKINFINITI PREMIUM

First anti-ageing and skin radiance suppliment in CHEWABLE TABLET ! Radiglow merupakan supplement kulit PREMIUM dibawah syarikat kosmetik terkenal Seri Udani Beauty Snd. Bhd. Diyakini HALAL dan SELAMAT untuk digunakan dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia !

KENAPA RADIGLOW MENJADI PILIHAN RAMAI?

✔ RADIGLOW merupakan produk pertama yang lengkap dengan kandungan semua keperluan tubuh badan, bagus untuk kesihatan sekali gus untuk kecantikan juga. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.
✔ Kandungan RADIGLOW terdiri daripada ramuan berkualiti premium terpilih, dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN (Japan), L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen (Korea) , Vitamin C dan juga ekstrak Blackcurrant (Europe).
✔ Didatangkan dalam bentuk bungkusan kotak yang eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa ke mana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita.
✔ Cara penggunaan yang sangat mudah. Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet RADIGLOW setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.

ANTARA KESAN PENGAMBILAN RADIGLOW:

✔ Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
✔ Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.
✔ Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, eczema, parut, jeragat dan lain-lain.
✔ Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.
✔ Antioksidan semulajadi, 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.
✔ Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung.
✔ Sesuai untuk semua peringkat usia seawal umur 10 tahun.
✔ Sesuai untuk IBU MENGANDUNG dan menyusu anak (breastfeeding mom).
✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA.

CARA PENGGUNAAN RADIGLOW:

✔ 1 kotak mempunyai 2 botol.
✔ 1 botol mempunyai 30 biji tablet.
✔ Tablet pertama yang boleh dikunyah !
✔ Kunyah ( chew ) atau hisap 2 biji sehari sebelum sarapan (semasa perut kosong)
✔ Rasa perisa Blackcurrent/Berry yang sungguh enak.

KEBAIKAN RADIGLOW

✔ L-GLUTATHIONE
Glutathione merupakan bahan yang diperolehi melalui sumber buah-buahan yang baik untuk kulit! Antara kebaikan L-Gluthathione adalah sebagai bahan anti-oksida yang mampu mencerahkan kulit dan menghilangkan pigmentasi pada kulit

✔ Hydrolyzed Collagen
Hydrolyzed Collagen yang dihasilkan dari ikan diketahui umum sebagai bahan hebat untuk kulit yang mampu bertindak untuk mencantikkan, menghilangkan kedutan dan garis halus, menegangkan kulit dan menjadikan kulit lebih muda dan sihat!

✔ Astaxanthin
Astaxanthin dikenali sebagai bahan antioksida yang paling hebat yang mampu membuang radikal bebas yang menjadikan kulit bermasalah. Tidak seperti antioksida yang lain seperti vitamin C dan Vitamin E yang hanya mampu menanggani satu jenis radikan bebas sahaja. Astaxanthin mampu menanggani radikan bebas dalam jumlah yang banyak – sehingga digelar sebagai “raja antioksida”

✔ Extrak Blackcurrent
Antara kelebihan hebat yang terdapat pada ekstrak blackcurrent adalah untuk kesihatan mata, pencernaan, paru paru dan kesihatan otak! Radiglow bukan sahaja product untuk kecantikan bahkan untuk seluruh tubuh!

Bila dah panjang berjela macam ini, maksudnya apa? Haruslah copy paste. Tapi, sebab page tu page saya sendiri bersama teman. Tak apalah kan? Copy paste halal dan toyyibah. Jadi, sesiapa yang nak kelihatan cantik masa pagi raya nanti atau suami yang nak tengok isterinya cantik berseri, bolehlah dapatkan Radiglow Premium ni sekarang. Stok tak banyak, sebelum raya pasti habis! Like Fanpage Radiglow ya

Artikel Berkaitan

3 responses to “Radiglow Cantik Bukan Pada Alat Make Up

  1. Pingback: Harga Hidup Kita | Lizarazak.com

  2. Cantik itu penting bagi wanita terutama untuk membangun kepercayaan diri
    Terima kasih atas infonya nie dan salam Aidil Fitri, mohon maaf lahir batin 🙂
    Rina´s last blog post ..Best List of Free Download Responsive Themes for Blog, Business, Magazine WordPress

  3. ok ke k liza…alin ni dahlah jenis kulit jerawat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge