GAMBAR TERBARU MASJIDIL HARAM 2013

GAMBAR TERBARU MASJIDIL HARAM 2013. SubhanaAllah, siapa agaknya yang lukis plan untuk pembinaan Masjidil Haram ni kan? Cantiknya. Rasa macam nak buat umrah sekarang juga. hehehehe!

GAMBAR TERBARU MASJIDIL HARAM

Hari ini bukan hari Rabu tapi saya saja nak publish gambar je hari ini. Dekat bawah ini ada lagi 1 gambar. Gambar Al-Quran Pelangi Keluarga Mahabbah. Siapa teruja, rasa tak rajin nak anyam cover Al-Quran sendiri, saya galakkan anda beli je.

Al-Quran Pelangi Mahabbah

 

Saiz : 12×17cm

Bahan cover : ayaman (handmade) + renda

Bahan kertas : matte paper

656 halaman

Keunggulan :

1. Al-quran 30juz
2. Terjemahan lengkap
3. Terjemah per kata
4. Tajwid warna
5. Panduan ayat keluarga
6. Hadis pra nikah
7. Hadis pasca nikah
8. Hadis rmh tangga
9. Hadis birrulwalidain
10. Hadis pendidikan anak
11. Hadis bertetangga
12. Halaman pelangi
13. Bonus pembatas berpengharum
Stok tak banyak, sebenarnya tak nak kongsi dekat sini sebab nanti stok cepat habis (ok ini tipu) siapa cepat, siapa nak pilih warna best-best bolehlah tempah dan bayar sekali. Kalau nak tanya lebih-lebih, boleh pergi page Al-Quran Pelangi Murah ye. Assalamualaikum.

Artikel Popular

  • No Related Posts

15 Thoughts on “GAMBAR TERBARU MASJIDIL HARAM 2013

  1. teruja sungguh tengok gambar terbaru Masjidil Haram… terus rasa nak beli al-Quran Pelangi walaupun kat rumah dah ada bukan pelangi … ;)
    yangbaik´s last blog post ..Kesenangan yang akan segera ditinggalkan.

  2. Subhanallah, indah nian Masjidil Haram ini.. semoga suatu hari nanti kita bisa kesana untuk menunaikan ibadah :)
    Rina´s last blog post ..Best List of Free Download Responsive Themes for Blog, Business, Magazine WordPress

  3. Sedang dalam pembinaan buat dua tingkat kan.?
    Naziman Azlye´s last blog post ..Hukum : Persoalan Iklan Blog dan Halal Haram

  4. Boleh buat hantaran kahwin tu..hehe
    Fakarepain´s last blog post ..( GAMBAR ) WATAK KARTUN YANG DI BOGELKAN

  5. Semakin canggih…
    Shahrul´s last blog post ..Salah Rajagobal atau salah siapa?

  6. rasa macam depan mata je dah ni…amin..

  7. Subhanallah. Cantik sungguh. Tak sabar nak kesana.

  8. Bp rm harga Al-Quran 2 yer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation