Jadi Blogger Pun Boleh Makan FREE Setiap Hari

Jadi Blogger Pun Boleh Makan FREE Setiap Hari ni bukanlah artikel tajuk lain, isi artikel lain ya. Kalau tak percaya tengoklah apa yang saya nak kongsikan dekat bawah ini. Saya jarang guna tricks kotor nak tarik trafik ni. Sekali sekala je, itupun dulu-dulu.

Jujurnya, jujur betul! hehehehe! Alah, sebenarnya kalau nak sangat trafik banyak masuk dalam blog ni taklah susah sangat. Yang penting kena rajin update blog. Tak boleh malas-malas macam tuan blog ini. Ehem. Kedua, belajar teknik SEO sikit-sikit. Tak payah belajar yang susah-susah. Ambil yang basic sahaja. Ketiga, kalau nak cepat sikit bolehlah keluar modal sikit beli aplikasi untuk tarik trafik ke blog. Antaranya Aplikasi Mania dan Samseng FB.

Kedua-dua aplikasi yang saya sarankan dekat atas ni sebenarnya related dengan Facebook. Kalau dulu, saya tak rasa Facebook ni medium yang boleh jana duit beribu-ribu tapi percayalah cakap saya, kalau anda rajin buat eksperimen dan sanggup keluarkan sikit modal untuk dapatkan LIKE, memang setakat RM1000 dalam masa 1 minggu atau paling lambat 2 minggu tak ada yang pelik.

Tapi, maaf ya. Kali ni saya bukan nak sembang pasal 2 aplikasi TERBAIK untuk dapatkan LIKE banyak di Facebook dan seterusnya LIKE inilah yang boleh anda gunakan untuk jana duit di blog. Lain kalilah saya cerita, itupun kalau rajin. heheheh! Kalau tak sanggup nak tunggu, sediakan duit dan beli terus. Senang cerita.

Ok, saya taip punyalah panjang ni sebenarnya nak tunjuk screenshot duit komisen affiliate Jom Niaga saya je sebenarnya. Bukanlah nak riak, tapi nak naikkan semangat anda semua yang dah ada niat nak join tapi tak berani ni. Jom Niaga ni antara platform Affiliate paling konsisten dan mudah bab nak bayar komisen. TERBAIK!

buat-duit-affiliate-jom-niaga

Buat duit affiliate jom niaga anda sekarang ya. Kalau ragu-ragu lagi nak join, dekat atas ni saya dah sertakan bukti yang sistem dekat Jom Niaga ni sangat efisyen. Semua automatik dan up-to-date. Kalau nak jadi Pakar Affiliate, kena usaha lebih sikit. Guna saja Teknik Ninja yang otai-otai affiliate dan bocorkan. Mesti boleh lawan yang veteran sedia ada. hahaha!

InsyaAllah,  walaupun kita cuma blogger picisan yang tak keluar tv mana-mana tapi kita boleh buktikan yang Jadi Blogger Pun Boleh Makan FREE  Setiap Hari! Sekian. Assalamualaikum. Jemput singgah beli belah di page Al-Quran Pelangi Murah.

Artikel Berkaitan

25 responses to “Jadi Blogger Pun Boleh Makan FREE Setiap Hari

  1. Ada jurus tak terkalah juga ni.. Boleh la makan besar, setakat ni baru mempelajari SEO merah jambu dari Titan.. Ada lagi jurus teknik ninja yang boleh di pelajari disini.. Salam perkenalan..
    Irwan Alessa´s last blog post ..Cendol Banting, Duit Dan Kacak Memang Tak Terkalah

  2. Baru daftar Jom Niaga aritu. N beli panduan Jobdirumah. Tapi masih tak khatam lagi. Tak sempat. saje je nak tau apa sebenarnya program ni.. hehehe
    halif´s last blog post ..Cemas Menanti

  3. saya baru sahaja berjinak2 dgn affiliate ni…smg murah rezki
    Alin Marlini´s last blog post ..Jom Buat Duit dengan Jomniaga.Com

  4. setuju tu, bukan nak riak, perkongsian untuk membakar-bakar semangat sendiri dan sahabat. kalau tak padam dengan warna merah tu lagilah terbakar….heeee
    Denaihati´s last blog post ..Pengalaman membeli-belah di Nile.com.my

  5. LR seorang blogger idola saya. saya mesti pilih!
    shahrollphoto´s last blog post ..Proses kerepek pisang Laila Crispy Chips & Taste by shahroll

  6. feh makin hebat la sis dengan affiliate..
    afif´s last blog post ..Perangkap Magis WTF PelaBuran Hartanah

  7. kena menuntut ilmu ni nampak gayanya haha
    Khairul Zamri´s last blog post ..Kenapa perlu Nuffnang?

  8. saya pelawa Lizz untuk jadi mentor blogger dalam saya punya blog.
    kakiblog´s last blog post ..Pengumuman 2 Segmen Terbaru Di Kakiblog.my

  9. Nia

    Salam ziarah ya, rezeki dari blogging memang lumayan, tapi sama macam perkara lain, yg penting kita kena rajin kan. 🙂
    Nia´s last blog post ..Set Bersalin Shaklee : Sehebat Set Tradisional!

  10. Banyak kaedah nak buat tu tak jalan2. Haishhhhh
    ProfHariz´s last blog post ..Persembahan Karaoke Bebas Di Rumah Kenduri Kahwin

  11. best dapat rezki tak dijangka seperti ini….mesti gumbira rasa hati…
    daddydee´s last blog post ..Medidik Dalam Filem : Perginya Seorang Lagenda

  12. Joe

    Nice… Aku suke tajuk entry nie…
    Joe´s last blog post ..Bayaran Dari Postlinks

  13. semoga usaha2 yang kita jalankan melalui internet ini bisa membantu menyokong hidup kita ya, setidaknya untuk makan dan beli jajan anak…
    Rina´s last blog post ..List of Free Dofollow Blogs and Web 2.0 Sites

  14. salam cik liza.. saya nak tanye skit affiliate jom niaga tu ape ek? boleh cite skit pasal tu? macam mane nak dapat duit dari situ.. time kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge