Secret Sangat Ke?

Oleh kerana stok sabun Vitamin A C E yang dikatakan SECRET SOAP sangat tu tak sampai lagi, jadi bolehlah kita pergi saja dapatkan rawatan di SPA terdekat ya. Tapi mahallah sikit. Beratus kena keluarkan. Kalau beli sabun vitamin A C E ni tak sampai RM50 pun. Pokailah duit daku. Tak tahu pasal SECRET SOAP ni?

 sabun-vitamin

Ok, gambar di atas ni informasi untuk Sabun Vitamin A C E yang saya maksudkan. Baca testimonial sangat MENGAGUMKAN. Jadi, apa salahnya mencuba. Lagipun, dah tahu bahan yang digunakan semua bahan semulajadi dan dah dapat status HALAL. Lagi satu, sebab harga tengah PROMOSI. Haruslah rebut cepat-cepat. hehehehe!

Oh yang ini saya tak jual sebab saya tukang beli je. Tapi, kalau ada yang macam terminat nak cuba juga bolehlah contact saya dan saya akan beritahu pada kawan yang menjual. Dia dah kaya dengan jual Sabun Vitamin ni je. Rezeki terpijak. Bye, saya nak ke SPA!

*saya tahu artikel ini membosankan. Tapi, kan saya cakap saya nak pergi spa. Kenalah taip cepat-cepat.hahahaha*

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

23 responses to “Secret Sangat Ke?

  1. Agak agak kalau boleh teka ini dah jadi Online shop
    Oneblogsocial´s last blog post ..Review Untuk Onlajer

  2. erk.sya tak der pengalaman nk pi spa hua, jga dir dn slmt bermaja2 di sana 🙂
    suri´s last blog post ..Aku Nak Mengelak Dari Berjumpa Dengan Kekasih Lama

  3. sekarang ni dengan web, senang nak business. orang pun dah tak susah2 nak kluar mencari. bukak facebook @ google, carik je apa kita nak.. zuan dok mencari2 lagi idea untuk menjual sesuatu tnpa modal yg besar.. nk pasang iklan, tapi trafik seciput je..hehe 😀
    zuan´s last blog post ..> Jejalan : Vogue Resort & Spa

  4. selamat ber’SPA’.. =)
    Puan Bardboo´s last blog post ..Kejutan Istimewa Dari Seorang Suami

  5. sabun dibilik mandi. Sabunnnnnnnnnnnnn..
    titan´s last blog post ..Gail Sophicah Aungkavimongkol dan Ukelenya yang tak terkalah.

  6. Sabun nie memang hot selling sekarang tapi was-was tengok cepat sangat berkesan .. agak-agak ada side effect tak masa hari tua ?
    Zqah´s last blog post ..Dah dapat Kerja Kat Jobdirumah !

  7. Bagus sabun ni banyak testimoni… Saya pun ada jual… Hikhik..
    Amirul Aslam´s last blog post ..Mustafa Kamal Atarturk – Pemimpin Islam Yang Dilaknati Allah

  8. betul ke berkesan sabun? rasa nak try jugak, nanti liza dah try, update ya..-=)

  9. review produk yang agak menarik..ringkas tetapi tergesa2.
    kakiblog´s last blog post ..Awas 5 Perkara Yang Memusnahkan Rumahtangga

  10. Ada efek samping tidak untuk penggunaan jangka lama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge