RM 300 Dalam Masa 2 Hari Rezeki Komisyen Affiliate

Alhamdulillah. Rezeki Allah beri pagi ini. Ok, sebab nak bagi tajuk nampak cool sikit saya letaklah RM300 tapi sebenarnya jumlah komisyen affiliate yang saya dapat adalah RM280. Mungkin ini boleh digunakan sebagai rujukan tambahan untuk entry sebelum ini.

4 Tips Penting Sebelum Menyertai Program Affiliate

Boleh klik pada tulisan di atas yang sebesar alam saya dah boldkan ya untuk mengetahui tips Affiliate daripada saya yang tidak seberapa ilmunya. Lepas tu, bolehlah tengok pula screenshot jumlah komisen yang saya dapat hasil daripada usaha mempromosikan produk di Facebook. Lepas ni saya dah boleh beli ebook Kuasa Viral Aplikasi FB pula. hehehehehe!

tips-affiliate

 

Tak perlulah nak reveal program Affiliate apa kan? Tapi, haruslah yang teror mesti boleh agak program apa ni. Tapi itu tak penting langsung. Apa yang penting, ambillah screenshot ini dan jadikan entry RM 300 Dalam Masa 2 Hari Rezeki Komisyen Affiliate ini sebagai penaik semangat join affiliate. hehehehe!

Lepas ni bolehlah kerja lebih sikit. Mana tahu boleh jadi pakar affiliate (poyo eh kau). Inilah seronoknya bila ada blog sendiri. Tak membazir sebab saya boleh dapat income juga daripada blog ini. Semoga selepas entri RM 300 Dalam Masa 2 Hari Rezeki Komisyen Affiliate ini, saya akan hasilkan 1 lagi entry dengan jumlah yang lebih besar.

Oh ya, masih ingat dengan perkongsian saya berkenaan Perbaiki Diri Dengan Jurnal Inspirasi Prof Muhaya? Tahu tak, minggu lepas saya tulis saya mahu dapatkan duit RM1000 dalam tempoh seminggu di dalam jurnal itu di slot “fokus kewangan” dan alhamdulillah tercapai. Hasil jualan Al-Quran Pelangi pelbagai versi sangat membantu. Alhamdulillah.

Tips mudah untuk tarik rezeki, keluarkan untuk tujuan sedekah, agama, atau membantu haiwan. InsyaAllah duit yang dikeluarkan akan diganti balik. Cinta Islam, Allah mudahkan semuanya.

Artikel Berkaitan

42 responses to “RM 300 Dalam Masa 2 Hari Rezeki Komisyen Affiliate

  1. Tahniah untuk Liza R
    Oneblogsocial´s last blog post ..Review Untuk Ajumohit.com

  2. wah, terror bisness dah nih Lizz.. boleh turunkan ilmu tak? hehe~
    Akuro San´s last blog post ..Debaran PRU13- Siapakah Yang Patut Kita Undi?

  3. wah,terbaik..2 hari..belim lagi sebulan..
    afif´s last blog post ..Psy Gentleman Jangan Popular

  4. dengan blog, anda tidak perlu ke office lagi.. 😀
    zuan´s last blog post ..> Jejalan : Krabi Island – Ao Nang Beach

  5. Tahniah, affiliate memang best 😉
    Amirul Aslam´s last blog post ..Keistimewaan Solat Sunat Dhuha

  6. Teringin nak jana pendapatan dengan affiliate.

    Tak kisah sikit atau banyak. Bukan keutamaannya.

    Cuma nak rasa dapat duit dengan Affiliate.

    Jika saudari Liza nak ajar saya, dipersilakan. 😉 huhuh ..sngat hargai ..
    Asyrof Asri´s last blog post ..Wordless Monday – PTS Penerbit Buku Melayu Tersohor Malaysia

  7. Tahniah,lepas ni boleh maintain lagi,semoga sukses dengan affiliate
    wazy´s last blog post ..Kenali Dan Buat Duit Online Dengan JomNiaga

  8. Tahniah… mcm tau jer affiliate tu..
    Tggu sy punya post pulak hasil jualan utk 2 hari.. hehe
    AkmaOmar´s last blog post ..Third Way of Shopping Mach by Hong Leong Bank

  9. tahniah! kena rajin baru senang nak dapat duit. hehe

  10. Macam menarik jek,meh le kongsi2kan^^

  11. Salam,
    Setuju sgt dgn kata2 admin tu… keluarkan, insyaallah dapat gantinya. Mesti selalu ingat, dlm rezeki kita selalu ada bahagian org lain… 🙂
    [email protected] last blog post ..SENARAI 27 ANGGOTA BN BERTANDING TIKET BEBAS

    • salam, memang itu formula untuk dapat rezeki sebenarnya tapi tak ramai yang yakin. If kita serahkan urusan kita pada Allah, Allah memang akan uruskan. pagi duit dalam tangan RM 2, sedekah RM1, ptg bertambah duit tu. Kuasa Allah 🙂
      Lizz´s last blog post ..Menarikkah Blog Anda?

  12. tahniah yer, banyak tu. nak menuntut jugaklah ni…heeee
    Denaihati´s last blog post ..Blog Bardboo Kisah Wanita dan Keluarga

  13. salam,
    bagus sb ada usaha si tu dpt rezeki lbi.blh kr kita jadi tukang jualnya..blh pm sy? huu

  14. Memang berbaloi-baloi.. semoga dimurahkan lagi rezeki sis.
    halif´s last blog post ..Tempat Jatuh Lagikan Dikenang- Rumahku Syurgaku

  15. tahniah. bila nak belanja gua cendol?
    titan´s last blog post ..Elaun tahunan sudah masuk.

  16. menarik ni, kalau dah RM1k tu kira besar gak tu, mana nak dapat nih??

  17. tips terbaik untk belajar affiliate…

  18. Selamat sudah mendapar rizki,,semoga semakin sukses,,terimakaish untuk tips2nya,,,

  19. banyak tu, kalau setiap minggu dapat rm300, dah rm1200 sebulan tu…masyuk..

  20. Cheq pun nak kena tulis juga. Banyak ni weh benda nak capai tapi tak tercapai-capai. Semoga beri perancang.
    ProfHariz´s last blog post ..Aku Usaha Aku Yakin Aku Berjaya !

  21. Nak fokus beraffiliate balik r pas ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge