Cantiknya Al-Quran Pelangi Madinah

Al-Quran Pelangi Madinah sudah sampai! hehehehe! Cantik, comel dan berwarna-warni. Alhamdulillah sekarang ni dah makin banyak Al-Quran yang cantik-cantik dan sikit sebanyak boleh tarik minat orang untuk membaca Al-Quran. Meh tengok gambar dulu ok.

 

alquran pelangi murah

 

Al-Quran Pelangi Terjemahan Madinah

Size 10x15cm

Bahan : Kanvas, katun jepang, renda, pin.

Anda mencari Al-Quran Pelangi berwarna warni untuk menambahkan lagi semangat membaca dan mentaddabbur Al-Quran?

Anda mahukan Al-Quran yang cantik beserta terjemahan?

Anda mahu extra koleksi Asmaul Husna, pedoman tanda-tanda bacaan, doa sujud tilawah yang banyak sekali kelebihannya?

Anda juga mencari Al-Quran Pelangi sederhana yang mudah di bawa kemana-mana?

Anda mahukan Al-Quran yang mempunya bonus berkenaan wanita-wanita abadi dalam Al-Quran, adab memuliakan Al-Quran juga bonus buku doa al matsurat?

Lagi? Anda mahukan bonus buku “inspiring story & 101 wisdom quote’ apabila membeli Al-Quran?

Ciri-ciri istimewa lain:

Colorful papers
Unique cover design
Switch easily cover quran
Washable cover quran
Limited edition

WARNA AVAILABLE:

pink
orange
ungu
merah
turqoise

Sebenarnya Al-Quran Pelangi Madinah ni baru lagi dekat Malaysia. Stok pun baru sampai mengikut kata supplier sampai minggu ni. Kira fresh lagilah. Cakap siap-siap ya. Stok hanya ada 100 sahaja. heh! Kalau ada sesiapa yang berminat nak beli boleh email saya di lizarazak84[at]gmail.com atau direct je PM dekat page Al-Quran Pelangi Murah. Selamat bershopping dan beramal (jangan beli je tapi tak baca pula. sedihlah.huhuhu)

Artikel Berkaitan

23 responses to “Cantiknya Al-Quran Pelangi Madinah

  1. shahblogger

    salam Lizz, lama x melawat dia ni la kan 😛

    dulu Shah nak beli jg via Online, tp takut lak sbb x dpt belek dkt2 takut x kena lak hehe.. Trs Shah beli kat Dpn Giant Equin RM60 je 1 lg Al Quran Al Jamil dari Kementerian Agama RI.. mmg kemas btl tulisan dia wlpn compact, sekali terjemah malay n BM dan tajwid warna. puas hati RM60 😛

    Semoga amalan kita, disisiNYA 🙂

    • ini keluaran latest, good quality. alhamdulillah ramai dah beli al-quran online skrg ni, so far ok feedback. kira apa yg dia lihat dlm gambar macam tu lah dia akan dapat. mudah je tak payah keluar rumah. hehehe! Al-Quran jamil tu pun bagus cuma al-quran pelangi ni warna meriah naik semangat nak baca
      Lizz´s last blog post ..Cantiknya Al-Quran Pelangi Madinah

  2. Berapa harganya ye?
    Oneblogsocial.com´s last blog post ..Perbezaan Blogspot Dan WordPress

  3. thx ini dia yang saya cari. makasih ya. salam kenal 🙂
    layakbaca´s last blog post ..WOW 7 Makanan ini Dapat Membahayakan Bumi

  4. warna hijau dengan ungu memang cantik, paling antik mau baca hari-hari….heeee
    Denaihati´s last blog post ..Madrasah Tahfiz An Nuur perkenalan dari sebuah entri blog

  5. Meriah betul kaler dia. huhu
    hafidz´s last blog post ..Relax lah!

  6. ini kalau buat hadiah untuk orang yang tersayang bagus juga
    onlajer´s last blog post ..Tips Mencari Entry

  7. Cantik jugak ye. Kalau dapat digunakan dengan sebaiknya lagi cantik.
    Hazmin Hamudin´s last blog post ..Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian | ABPBH 2012

  8. hurun ain

    Salam.. Mohon bertanya, berapakah harga al-Quran pelangi madinah ni termasuk postage?
    Syukran..

  9. harga berapa?
    Khairul Zamri´s last blog post ..Cara Daftar Komli Media di Blog

  10. Salam sis.. berapa ye harga utk satu Al-Quran ni? Yg hardcover pula brapa? Nnti email sy ye.. thanks =)
    Hijab Valley´s last blog post ..SHAWL LACE PAISLEY

  11. ida

    Tolong pm price al-quran pelangi madinah, hard cover dgn yg baldu…tq

  12. assalam. 🙂 boleh tanya, saya nak beli quran macam ny, but its for lelaki. i guess, lelaki xmnat laa yg renda2. mcm tu. ada tak yang cover keras , but warna warni?

  13. ROHANA BINTI ABDULLAH

    Ada lagi tak?..berapa harga senaskah.klau ada saya nk oder..utk hantaran pertunangan anak lelaki saya pd 10hb.mei.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge