Al-Quran Pelangi Medina Sudah Dibuka Untuk Pre-Order

Al-Quran Pelangi Murah dah buka untuk customer yang ingin membuat tempahan Al-Quran Pelangi Medina! Yay!! Untuk pengetahuan anda semua, Al-Quran ini sangat mendapat sambutan luar biasa sampai saya sendiri tak biasa (poyo) nak ambil order banyak-banyak.

InsyaAllah stok baru akan sampai awal bulan 5 atau lebih cepat lagi (next week) Kami sudah buka untuk pre order Al-Quran Pelangi Medina dengan pelbagai warna (22 warna). Anda boleh tengok dulu koleksi warna yang ada dekat bawah ni slow-slow ya. Tarik nafas dan jangan lupa hembus.

 

 

Cantik kan Al-Quran Pelangi Medina ni? Memang cantik tapi kali ni saya hanya layan serious buyer sahaja. Tempahan yang akan diambil kira hanya daripada pelanggan yang betul-betul nak beli dan bukan setakat main order dan lepas tu bila stok dah sampai buat tak tahu (cubalah bertimbang rasa ), oleh itu DEPOSIT atau BAYARAN PENUH diperlukan untuk memastikan hanya serious buyer sahaja terlibat dengan urusan jual beli ini.

Jangan risau, duit anda saya tak buat beli gula-gula pun. Saya akan simpan sampai stok sampai dan sekiranya tiba-tiba warna yang anda minta tidak ada, kami akan hubungan anda semula dan DEPOSIT atau bayaran PENUH anda tu akan dipulangkan balik 100% TETAPI kalau saja-saja nak cancel lepas dah bagi deposit tu, tak adalah nak layan. Kan dah cakap, serious buyer -..-

pre order Al-Quran Pelangi Medina Hanya dibuka untuk 100 tempahan pertama sahaja. Syukran. Boleh terus PM kami di https://www.facebook.com/messages/AlQuranPelangiMurah untuk pertanyaan harga dan deposit yang diperlukan. Sila nyatakan kod warna yang dipilih dan kuantiti sekali ya. syukran 🙂

Artikel Berkaitan

5 responses to “Al-Quran Pelangi Medina Sudah Dibuka Untuk Pre-Order

  1. ngam juga ada Quran Pelangi ni.. memupuk minat ramai orang untuk membaca Al-Quran.

  2. Cantik-cantik ya,,tetapi harus dibaca jika sudah memilikinya bukan hanya sebagai hiasan saja..

  3. widi

    Assalamu’alaikum wr wb
    ukhty ana pesan 1 berapa harganya???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge