Semak Keputusan SPM 2012 Melalui SMS Dan Terima Wang Tunai Daripada Denaihati.com

Siapa yang masih belum semak keputusan SPM 2012 Melalui SMS, boleh semak dulu ya sebelum teruskan membaca artikel ni. Ada berita gembira pada calon-calon SPM 2012 kali ini yang mendapat keputusan cemerlang 8A dan ke atas oleh blogger Denaihati.

Semak Keputusan SPM 2012 Melalui SMS

Taip SPM [NO KAD PENGENALAN][ANGKA GILIRAN] hantar SMS ke 15888
contoh : SPM 701010011010 BCXXXXXXX hantar SMS ke 15888

Mengikut sumber, perkhidmatan Semak Keputusan SPM 2012 ini akan diaktifkan bermula jam 10 pagi, 20 Mac 2013 dan akan ditamatkan pada 12 tengah malam, 27 Mac 2013. Jadi, lakukan segera ya untuk tahu keputusan. Tapi kalau tak dapat keputusan yang baik, jangan bunuh diri pulak. hahaha!! SPM je kot. Saya tak dapat keputusan baik sangat pun dulu tapi ok je sekarang dah melangkah jadi usahawan kecil.

Ok, kala dah semak keputusan SPM tu dan rasa-rasa macam dapat 8A dan ke atas korang boleh baca ayat dekat bawah ni ya. Baca betul-betul dan tolonglah rasa bersyukur masih ada hamba Allah yang bermurah hati macam bri Denaihati ni dekat dalam dunia (bodek bodek. hahahahaha).

Kepada calon SPM 2011 yg dapat keputusan 8A dan ke atas sila kirimkan salinan keputusan dan mykad ke email saya [at] denaihati.com untuk claim hadiah wang tunai dari blog Denaihati. Semua dokumen mesti sampai sebelum 11.59pm, 27/3/2012.

Hah, apa lagi. Sila bergerak pantas ya. Rezeki jangan ditolak, sayang. hehehehe!! Apa-apapun, tahniah buat yang berjaya dapat keputusan SPM dengan cemerlang dan gunalah kelebihan ini untuk menaikkan lagi nama Islam pastinya. Jadilah cendekiawan yang berjiwa besar. Amin

al-quran pelangi murah

Klik Untuk Info Tempahan

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

4 responses to “Semak Keputusan SPM 2012 Melalui SMS Dan Terima Wang Tunai Daripada Denaihati.com

  1. wah, untungnya budak spm skrg… time kita dulu, tak der lak org nak bagi hadiah.. huhu~
    Akuro San´s last blog post ..Wordless Wed – Maintenance Life

  2. betullah, rezeki jangan ditolak. tahniah seklai lagi pada yg cemerlang dan yg kurag jangan putus asa, dan peluang lain banyak lagi.
    Denaihati´s last blog post ..Bisnis online janjikan pulangan lumayan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge