Ibu Bayi Kembar 12 dipaksa Pilih Hanya Seorang Anak Sahaja!

Mula-mula kita tarik nafas panjang-panjang, lepas tu pastikan kita hembus balik ok. Ok, sekarang baru boleh sambung entri Ibu Bayi Kembar 12 dipaksa Pilih Hanya Seorang Anak Sahaja! Gila punya cerita. Betul ke tidak ni? Ada sesiapa yang boleh pastikan tak?

Jinan Huang, seorang ibu yang berumur 33 tahun, melahirkan bayi kembar 12 di Shanghai pada hari isnin yang lalu. Jinan, sekarang ini dalam keadaan stabil setelah proses melahirkan selama 31 jam, diberikan peluang selama seminggu oleh kerajaan untuk memutuskan seorang bayi yang akan dipilih untuk dibesarkan. credit gambar: Jom Berita

Saya terbaca di blog ini berkenaan hal gila ni. Korang boleh klik pada link saya beri tu ya untuk baca cerita lanjut. Macam nak menangis baca, kalau betullah dekat Negara China buat undang-undang merapu macam tu memang teruklah! Tak bertamadunlah kalau macam tu.

Dia ingat lahirkan anak tu macam gampang sangat ke? huhuhuhu. Mengandung anak kembar 12, bila lahir ibu bapa kena buat pilihan untuk pilih hanya seorang SAHAJA anak. Macam mana nak hasilkan ramai anak pintar macam ni? Wah, emosinya aku menaip. kahkahkahkahkah!!! Ok, sekarang korang boleh baca pula statement bawah ni eh.

“Kepada seluruh rakyat China dan para pemimpin kami yang terhormat, saya memohon permintaan maaf atas kelahiran bayi kembar kami yang memalukan dan tidak bertanggung jawab ini.”

Gila kan? Negara apakah macam ini? Di mana sifat keperimanusiaan mereka? Saya harap cerita ni dongenglah kalau boleh. Tak sampai hatinya nak bunuh bayi-bayi yang lain tu. 11 orang tu bukan sikit tau!!!! Hah, teremosi sekali lagi. hahahahaha!!!!

 

Artikel Berkaitan

11 responses to “Ibu Bayi Kembar 12 dipaksa Pilih Hanya Seorang Anak Sahaja!

  1. memang tak benar pun cerita ni, sebenarnya baby tersebut ialah kembar milik 6 orang yg mendokong itu yg dilahirkan pada tarikh yang cantik.
    diorg saja sebarkan berita tak benar ni.
    ejam´s last blog post ..Google Suruh Upgrade.

  2. homang aih. sampai lagu tu! seb baik tak dibuat kat Malaysia camtu, kalau tak jenuh la aku nak decide antara 2org anak kembar aku tu. waaaaaaaaaaaaaaa tak sanggup nak imagine

    -_-
    nazra´s last blog post ..Dulu jerawat bergerutu, kini licin gebu!

  3. ooh rupanya bukan benar ceita ini, kalau benar memang seperti zaman jahiliah lah kerajaan meraka ini
    onlajer´s last blog post ..Terima Balasan Nanti

  4. Negara Komunis, memangla macam tu. Kesian kat bayi2 comel tu.
    halif´s last blog post ..Mudahnya Renew Roadtax Kereta Secara Online

  5. Mus

    kesian anak-anak yang lain tu
    Mus´s last blog post ..Gambar Instagram – Mainan Anak Si Ultraman

  6. uiksss kesiannyeee..
    takmo la..
    dah seronok dapat 12 skali tu..
    Annis´s last blog post ..Promosi OsteMatrix Shaklee Mac 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge